Acasă Noutăți Xiaomi urmează să prezinte HyperOS 2.0; Ce ne rezervă noua interfață software? – Mobilissimo.ro

Xiaomi urmează să prezinte HyperOS 2.0; Ce ne rezervă noua interfață software? – Mobilissimo.ro

de Comunicatul
0 comentariu

Anul trecut Xiaomi înlocuia MIUI cu HyperOS. E vorba despre o nouă interfață software aplicată peste Android care aducea îmbunătățiri substanțiale și anunța o schimbare în bine pentru produsele companiei. Se împlinește un an de la debutul interfeței și pare că Xiaomi vrea să aducă noutăți importante cu următorul release software. Ce știm despre HyperOS 2.0?

Informații noi vin prin intermediul publicației XiaomiTime. Au fost descoperite linii de cod ce fac referire la HyperOS 2.0 în anumite fișiere. Leak-ul e destul de vag, dar pare că HyperOS 2.0 e notat drept „osbigversion” aici. Pare că așa sunt notate actualizările importante pe care le pregătește compania de ani buni. 

Se vehiculează că HyperOS 2.0 va sosi în variantă Beta curând, lansarea Android 15 aflându-se aproape. Asemeni primei versiuni, s-ar concentra pe personalizare și viteză. Vor exista animații mai fluide, Super Wallpapers noi, dar și tehnologie Advanced Texture 2.0 și o zonă Control Center modificată. 

Pentru performanță optimă ar apărea tehnologia HyperMind 2.0 ce se bazează pe AI. Prin intermediul său device-urile vor oferi un echilibru între autonomie și performanță. Având parte de AI, va încerca să înțeleagă și să învețe comportamentul utilizatorului pentru a realiza acest lucru. În plus, ar apărea și un UI ușor modificat în cazul aplicației Camera. 

Alte detalii nu sunt cunoscute momentan, însă Google va prezenta Android 15 în luna august. Asta înseamnă că sunt șanse ca Xiaomi să prezinte HyperOS 2.0 la scurt timp după lansarea noii versiuni software. De remarcat că HyperOS 1.5 a debutat recent, iar noi am discutat despre el aici.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.