Acasă Noutăți Viziunea terifiantă a unui preot vizionar. Cum “arată” MOARTEA?

Viziunea terifiantă a unui preot vizionar. Cum “arată” MOARTEA?

de Comunicatul
0 comentariu
Povestea le dă fiori reci celor care o aud (Profimedia)
Povestea le dă fiori reci celor care o aud (Profimedia)

Cunoscutul parapsiholog român Ion Ţugui a relatat o povestire bizară și terifiantă despre felul în care ar putea “arăta” moartea.

Povestea îl are ca protagonist pe un preot din zona orașului Cernăuţi, cunoscut pentru capacitățile sale de vizionar. Bărbatul avea un vecin cumsecade, intelectual, dar o persoană foarte retrasă, pe care nu-l vedea nimeni cu săptămânile.

Într-o zi, pe la prânz, preotul s-a aşezat la masă, împreună cu familia, dar a rămâs împietrit, privind fix peretele din faţa sa. Întrebat ce s-a întâmplat, acesta le-a spus că îl vede pe vecin, urmărit de o sferă neagră.

Vecinul alerga ca într-un cerc din care nu avea cum să iasă, iar globul negru îl urmărea. În cele din urmă, l-a ajuns, iar bărbatul a dispărut din imagine.

Preotul a plecat imediat spre casa vecinului, care locuia chiar lângă sora sa. Cum a deschis poarta, a întrebat-o imediat: „Ce s-a întâmplat cu vecinul tău?”, iar femeia a rămas uimită: „A murit acum o oră. Dar de ce mă întrebi, de unde ştii?”, scrie Misterele lui Lovendal.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.