Acasă Noutăți Versiunea de web a aplicației Google Wallet este acum disponibilă și în România. Cum o puteți utiliza – Business24.ro

Versiunea de web a aplicației Google Wallet este acum disponibilă și în România. Cum o puteți utiliza – Business24.ro

de Comunicatul
0 comentariu

Joi, 11 Iulie 2024, ora 01:17

0 citiri

Google extinde funcționalitățile Google Wallet, permițând acum utilizatorilor să utilizeze cardurile bancare înrolate și pentru plăți direct din browserul web, indiferent dacă folosesc un telefon Android sau un PC autentificat cu contul Google.

Google Wallet devine disponibil în 13 noi țări

Până acum, această funcționalitate era limitată doar la utilizatorii din SUA și Japonia, însă Google a extins disponibilitatea versiunii web a Google Wallet în alte 13 țări: Brazilia, Republica Cehă, Franța, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Polonia, România, Spania, Marea Britanie și Ucraina. Astfel, utilizatorii din aceste regiuni pot accesa metodele de plată salvate, abonamentele și istoricul tranzacțiilor direct din browserul web.

Funcționalități extinse pentru versiunea web a Google Wallet

Google Wallet pentru web oferă o serie de funcționalități care îmbunătățesc experiența de gestionare a finanțelor digitale:

Vizualizarea și gestionarea metodelor de plată: Utilizatorii pot vedea și administra cardurile de credit și debit salvate în contul lor Google Wallet.

Gestionarea abonamentelor și permiselor: Abonamentele la servicii de transport, cardurile de fidelitate și biletele la evenimente pot fi administrate și vizualizate.

Istoricul detaliat al tranzacțiilor: Spre deosebire de versiunea pentru Android, care afișează doar 10 tranzacții recente, versiunea web permite consultarea unui istoric detaliat al tranzacțiilor.

Setări și preferințe: Utilizatorii pot accesa și modifica setările pentru Google Wallet și Google Pay, precum și alte preferințe Google.

Pentru a accesa aceste funcționalități, utilizatorii trebuie să își confirme identitatea prin Google Prompt. Versiunea web a Google Wallet include și o pagină dedicată setărilor, care redirecționează utilizatorii către diverse preferințe și opțiuni de gestionare a informațiilor personale.

Google Wallet pentru web înlocuiește interfața anterioară pay.google.com, care era dezvoltată pentru predecesorul Google Pay. Google argumentează că această funcționalitate extinsă va face serviciul Google Wallet accesibil unui public mai larg, oferind utilizatorilor o modalitate convenabilă de a-și gestiona finanțele digitale și permisele.

…citeste mai departe despre “Versiunea de web a aplicației Google Wallet este acum disponibilă și în România. Cum o puteți utiliza” pe Ziare.com

Google Weather, actualizare importantă. Ce modificări a adus Google în aplicația meteo

Pagina Google Weather nu este o aplicație independentă, ci face parte din aplicația Google. Deși utilizatorii pot adăuga un shortcut pe ecranul de start, acesta va include pictograma…

Google Maps pregătește o funcție care nu va fi neapărat pe placul șoferilor FOTO

Anthony Higman, utilizator Google Maps, a postat pe X despre o reclamă pop-up nouă în aplicația de navigație, observată în timp ce conducea lângă Atlantic City, New Jersey….

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.