Acasă Noutăți Valentine’s Day 2024. Ce cadouri să NU faci nici în ruptul capului de Ziua Îndrăgostiților

Valentine’s Day 2024. Ce cadouri să NU faci nici în ruptul capului de Ziua Îndrăgostiților

de Comunicatul
0 comentariu

Este normal să vrei să-ți surprinzi partenerul cu un mic gest, însă ține cont de superstiții. Evită să atragi ceva negativ asupra relației voastre. Iată ce obiecte și flori nu e bine să oferi de Ziua Îndrăgostiților!

Ce cadouri nu e bine să oferi de Valentine’s Day

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, așa că a venit timpul să te gândești la cadouri pentru persoana iubită. În rândurile de mai jos, noi îți vom oferi câteva sfaturi cu lucrurile pe care nu ar trebui să le dăruiești partenerului. Dacă ideea ta nu apare pe această listă, dă-i drumul!

Cărți de dezvoltare personală

O carte este o idee bună, atâta timp cât știi ce carte dorește cealaltă persoană. Nu oferi niciodată o carte orbește, mai ales o carte de dezvoltare personală, deoarece va transmite un mesaj greșit.

Un aparat electrocasnic

E adevărat că partenerul tău s-ar putea să își dorească un fier de călcat sau un aspirator, însă un astfel de obiect nu este deloc potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților.

Alimente în formă de inimă

Da, este frumos să-ți amintești pe 14 februarie că iubești pe cineva, dar te asigurăm că partenerul tău nu va fi deloc impresionat de o turtă dulce în formă de inimă.

Un ursuleț de pluș uriaș

Acest cadou este potrivit doar dacă partenerul tău este un iubitor de ursuleți de pluș uriași. În caz contrar, nu-i oferi un astfel de cadou. Nu este practic și, în plus, ocupă și foarte mult spațiu.

Flori galbene

Sunt foarte frumoase, însă nu sunt potrivite pentru Valentine’s Day. Asta pentru că ele simbolizează infidelitatea și trădarea. Un mesaj extrem de nepotrivit pentru o asemenea ocazie.

Garoafe

Oferite pe 14 februarie, aceste plante vor indica faptul că ești dezamăgită de relație și că ai vrea să o închei. Cu siguranță, garoafele nu reprezintă o opțiune de cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Narcise

Aceste plante simbolizează mândria și vanitatea. Dincolo de asta, oferite pe data de 14 februarie, aceste plante vor aduce ghinion și nefericire în relație. Prin urmare, este mai bine să le eviți.

SURSA

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.