Acasă Noutăți Usher a făcut un super show în pauza de la Super Bowl. Ce invitați surpriză i s-au alăturat pe scenă

Usher a făcut un super show în pauza de la Super Bowl. Ce invitați surpriză i s-au alăturat pe scenă

de Comunicatul
0 comentariu

Usher a susținut un spectacol incendiar în pauza de la Super Bowl, duminică. Înainte de a urca pe scenă, publicul a fost avertizat că show-ul ar putea provoca „dans, transpirație, rotire și posibile probleme în relație” și, alături de invitații surpriză, starul R&B a livrat pe toate fronturile, notează BBC.

Îmbrăcat în întregime alb și înconjurat de dansatori pe role, Usher a apărut pe scena de pe stadionul Allegiant din Las Vegas și a început show-ul cu una dintre cele mai cunoscute melodii ale sale, „Caught Up”.

Super Bowl LVIII in Las Vegas
Usher la Super Bowl 2024. Sursa foto: Profimedia Images

Artistul a dat startul unei performanțe dinamice, în care starul de 45 de ani a profitat la maximum pentru a încinge atmosfera de abilitățile sale de dansator, dar și de cei care i-au asigurat coregrafia în spate, dansatorii săi care l-au acompaniat în show-urile din Las Vegas, unde artistul a avut o rezidență cu 100 de spectacole în doi ani și jumătate.

Înainte de spectacolul de la pauză, Usher a recunoscut că a fost „o provocare să comprime 30 de ani în 13 minute”. Însă, artistul a făcut o treabă admirabilă în a oferi publicului cât mai multe dintre cele mai recunoscute cântece ale sale.

Setul artististului a inclus acrobați, o fanfară uriașă și câțiva invitați surpriză din rândul unora dintre cei mai faimoşi colaboratori ai săi, conform News.ro.

Stând la un pian roşu, Alicia Keys a fost primul star care a cântat alături de Usher.

A urmat H.E.R., care a urcat pe scenă pentru a interpreta un solo fulminant, în timp ce Usher dansa.

Will.i.am, Lil Jon şi Ludacris au ajutat la închiderea spectacolului de pauză cu o interpretare energică a celui mai mare hit al lui Usher, “Yeah!”.

În pofida acestui boost de staruri, Usher a fost mereu în centrul acţiunii, cântând, dansând, smulgându-şi cămaşa şi patinând pe o scenă strălucitoare de pe stadionul de lângă Las Vegas Strip.

“Vă iubesc”, a spus el mulţimii prezente pentru a vedea meciul dintre San Francisco 49ers şi Kansas City Chiefs.

Spectacolul din pauză, care este de obicei cel mai urmărit show muzical al anului, este produs de casa de discuri Roc Nation a lui Jay-Z şi sponsorizat de Apple Music.

Usher Raymond IV a vândut peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume, urcând pe primele locuri în topurile muzicale, şi a câștigat opt premii Grammy.

Şi-a lansat primul album în 1994, la vârsta de 16 ani, iar cel de-al nouălea, “Coming Home”, a apărut vineri.

Editor : M.I.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.