Acasă Noutăți Unul dintre criminalii omului de afaceri din Sibiu ar fi fost un cunoscut boxer – Se căsătorise în urmă cu doar o săptămână

Unul dintre criminalii omului de afaceri din Sibiu ar fi fost un cunoscut boxer – Se căsătorise în urmă cu doar o săptămână

de Comunicatul
0 comentariu
Laurentiu Lacatusu
Laurentiu Lacatusu

A fost prins unul dintre suspecții în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Individul, fost boxer, este singurul dintre cei trei asasini care a mai rămas în țară după comiterea crimei. El a fost reținut într-o localitate din Dolj. Între timp, anchetatorii au refăcut pas cu pas firul cumplitei crimei: cei trei ucigași au venit din străinătate special pentru jaf, la un pont dat, cel mai probabil, de un apropiat al afaceristului. După ce l-au torturat aproape o oră, printr-o metodă barbară, indivizii au fugit cu un taxi. Până în noaptea asasinatului, creierul atacului i-ar fi cazat pe criminali într-o locuință de lângă Timișoara, descoperită de anchetatori. 

Laurențiu Lăcătușu, unul dintre cei trei criminali, fost boxer de meserie, a fost prins în localitatea Valea Stanciului din județul Dolj.

Laurențiu Lăcătușu, in vârsta de 31 de ani, lucrează de ani de zile în construcții. Cel mai mult a muncit in Italia. Bărbatul obișnuia să posteze pe rețelele de socializare imagini cu el când era la muncă

Bărbatul s-a căsătorit cu o săptămâna înainte de crimă. După ce s-a lăsat de box, a început să lucreze în construcții, iar meseria i-ar fi adus și ponturile.

În libertate sunt ceilalți doi suspecți, dar și iubita unuia dintre indivizi. Femeia a încercat să găsească clienți pentru ceasurile de lux furate de la milionar, în valoare de 200.000 de euro. Cu toții ar fi plecat din țară imediat după ce au aflat că omul de afaceri a murit. 

Ilie Sitariu a pus la cale în detaliu jaful.

Cu trei zile înainte, cei patru suspecți împreună cu iubita unuia dintre ei au plecat din localitatea Dumbrăvița către Deva. De acolo, și-au continuat drumul spre Sibiu cu o altă mașină. Au închiriat un apartament pentru trei zile, de unde au supravegheat locuința victimei până în momentul atacului.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.