Acasă Noutăți Un polițist olandez a dezvăluit câți bani fac cerșetorii români. ”Lucrează în grupuri. Sunt mai degrabă încăpățânați decât disperați”

Un polițist olandez a dezvăluit câți bani fac cerșetorii români. ”Lucrează în grupuri. Sunt mai degrabă încăpățânați decât disperați”

de Comunicatul
0 comentariu

Polițistul respectiv mai postase, la începutul lunii un avertisment pe tema cerșetorilor, însă, de data aceasta, reprezentantul legii a ales să dezvăluie informații privind veniturile câștigate de indivizii catalogați drept “nevoiași” din România.

În postarea anterioară, polițistul a atras atenția asupra faptului că cerșetorii români nu sunt atât de sărăciți pe cât par, ci dimpotrivă, activitatea de cerșetorie le aduce doar un venit suplimentar, adică bani de buzunar.

Franța interzice discriminarea unei persoane pe baza coafurii sau cheliei și o consideră oficial infracțiune

Întrucât situația nu s-a schimbat pe parcursul lunii, polițistul a revenit asupra subiectului și a furnizat informații suplimentare. A menționat că nu poate discuta în detaliu despre problema cerșetorilor români din motive de confidențialitate, dar a subliniat că sumele pe care aceștia le obțin pe săptămână sunt semnificative.

Imagine

„Oameni buni, vreau să atrag încă o dată atenția asupra acestui aspect. În continuare, întâlnim zilnic cerșetori români în centrul orașului. Acum sunt din nou doi. Ei lucrează în grupuri. Sunt mai degrabă încăpățânați decât disperați. Nu le oferiți nimic! În afara faptului că este ilegal, ei cauzează și neplăceri considerabile. Din motive de confidențialitate, nu pot spune prea multe, dar majoritatea dintre ei sunt cunoscuți de poliție. Veniturile lor uneori ajung de la câteva sute la chiar o mie de euro pe săptămână. Sunteți avertizați constant de poliție.”, se arată în postarea polițistului olandez, însoțită de două poze cu pancartele cerșetorilor. 

Motivul halucinant pentru care a fost ucisă administratora blocului din București. Criminalul credea că a fost păcălit

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.