Acasă Noutăți Un bărbat și-a distrus mașina în fața polițiștilor, după ce a rămas fără talon: „O fac eu să nu fie bună”

Un bărbat și-a distrus mașina în fața polițiștilor, după ce a rămas fără talon: „O fac eu să nu fie bună”

de Comunicatul
0 comentariu

Un bărbat din judeţul Neamţ şi-a distrus maşina după ce îi fusese reţinut certificatul de înmatriculare pentru că autoturismul avea mai multe defecţiuni. El a transmis în direct pe Facebook în timp ce spărgea geamurile şi farurile maşinii.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat că poliţiştii rutieri şi specialiştii Registrului Auto Român Neamţ au desfăşurat, luni, o acţiune comună în oraşul Roznov.

”În jurul orei 09.10, poliţiştii au depistat în trafic, pe DJ 156 A, un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, din Roznov. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, împreună cu reprezentanţii R.A.R. Neamţ, s-a stabilit că autoturismul în cauză prezenta multiple defecţiuni, fapt pentru care a fost sancţionat conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară, certificatul de inmatriculare a fost reţinut.

Conducătorul auto, nemulţumit de măsurile luate, a adresat injurii şi cuvinte jignitoare, distrugând mai multe elemente ale autoturismului său. Poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională conducătorului auto în baza Legii nr. 61/1991, pentru adresare de cuvinte jignitoare”, au anunţat poliţiştii, potrivit News.ro.

Nemulţumit de sancţiunile primite, bărbatul a transmis în direct pe pagina sa de Facebook când îşi spărgea geamurile şi farurile maşinii, cu extinctorul, şi afirma că de abia acum se poate spune că maşina are defecţiuni.

„Maşina asta nu e bună! Păi, dacă nu e bună să o fac eu să nu fie bună! Vrei certificat? Na! Aţi spus: ‘Nu îţi merg farurile!’ Acum nu merg farurile, şefule. Farul ăsta! Să nu meargă şi ăsta! Aţi zis că e boţită? Unde e boţită? Acum e boţită maşina! Ai zis că nu merge stopul, da? Uite-l că merge şi ăsta! Ăsta nu merge? Merge şi ăsta!”, a strigat bărbatul, în timp ce își lovea autoturismul.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.