Acasă Noutăți Un bărbat din Constanța a fost arestat preventiv după un șir lung de infracțiuni, comise în nici două ore

Un bărbat din Constanța a fost arestat preventiv după un șir lung de infracțiuni, comise în nici două ore

de Comunicatul
0 comentariu

Un bărbat din Constanța a ajuns după gratii pentru un șir lung de infracțiuni, comise în nici două ore. Individul și-a agresat soția, iar apoi, beat fiind, a urcat la volan și a produs un accident rutier. Când s-a întors acasă, a stropit în interior cu un material inflamabil, după care i-a dat foc, scrie news.ro. 

Totul s-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, în municipiul Constanța.

“În jurul orei 00:30, în timp ce se afla în locuinţa sa din municipiul Constanţa, inculpatul H.L.F. a agresat-o fizic pe soţia lui, H.L.G. Aceasta a suferit vătămări corporale şi a fost transportată de un echipaj de ambulanţă la o unitate medicală”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Bărbatul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a urcat apoi la volanul mașinii sale și, în jurul orei 01:00, a provocat un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

După alte 30 de minute, indiviul s-a întors în locuinţa sa, a stropit interiorul cu un material inflamabil şi a incendiat-o, spun procurorii.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Este acuzat de distrugere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Editor : Izabela Zaharia

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.