Acasă Noutăți Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce mergea pe stradă

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce mergea pe stradă

de Comunicatul
0 comentariu

Un bărbat de 53 de ani din judeţul Galaţi a fost accidentat grav duminică, în timp ce mergea pe carosabil pe DJ 252, în localitatea Dobrineşti, comuna Nicoreşti, acesta decedând în drum spre spital, informează IPJ Galaţi.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe DJ 252, în localitatea Dobrineşti, comuna Nicoreşti, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav, scrie Agerpres.

“Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-a stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 28 de ani, domiciliat în comuna Boteşti, judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 252, pe raza satului Dobrineşti, având direcţia de deplasare către Drumul European 581, ar fi surprins şi accidentat grav un bărbat, de 53 de ani, din comuna Nicoreşti, care se afla pe partea carosabilă. La faţa locului au intervenit şi echipaje medicale, care au preluat bărbatul accidentat, însă în drum spre spital acesta a decedat”, potrivit IPJ Galaţi.

Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, iar al testarea pentru consumul de alcool, precum şi la cea cu privire la consumul de substanţe psihoactive rezultatele au fost negative.

În zona producerii accidentului traficul rutier nu a fost blocat sau restricţionat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Editor : A.P.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.