Acasă Noutăți TU DECIZI. Dosar de candidat: Antonel Tănase, unul dintre liderii lui Ludovic Orban, acuzat că a luat mită

TU DECIZI. Dosar de candidat: Antonel Tănase, unul dintre liderii lui Ludovic Orban, acuzat că a luat mită

de Comunicatul
0 comentariu
TU DECIZI. Dosar de candidat: Antonel Tănase, unul dintre liderii lui Ludovic Orban, acuzat că a luat mită
TU DECIZI. Dosar de candidat: Antonel Tănase, unul dintre liderii lui Ludovic Orban, acuzat că a luat mită

Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Antonel Tănase, fostul secretar general demisionar al Guvernului, acuzat că ar fi primit o șpagă consistentă ca să țină pe cineva în funcție. Acum, reprezintă filiala Forța Dreptei din București. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 

Antonel Tănase este președintele filialei din București a partidului condus de Ludovic Orban. A fost secretar general al Guvernului Orban, funcție din care a demisionat la cererea lui Nicolae Ciucă, după ce acesta a preluat interimar funcția de prim-ministru. „Îmi depun demisia azi. Mi s-a cerut și m-am conformat. Nu mă cramponez de funcție”, a declarat atunci parlamentarul.

Ales în Parlament pe listele PNL, a trecut apoi un an mai târziu în tabăra Forța Dreptei, din cauza neînțelegerilor cu președintele partidului de la momentul acela, Florin Cîțu. A explicat mutarea, spunând: „Mă dezic de toate acţiunile acestui individ, Florin Cîţu, care a acaparat partidul pe persoană fizică împreună cu o gaşcă incompetentă, rău voitoare şi deficitară pe toate planurile”.

A fost implicat într-un scandal de corupție, când a fost acuzat că ar fi primit 1,5 milioane de euro de la directorul general al companiei de stat Romgaz ca să îl mențină în funcție. Potrivit declarației sale de avere, are un venit lunar uriaș, de aproape 48.000 de lei, aproape 800.000 de lei în conturi, acțiuni de peste 80.000 de lei, la care se adaugă un teren și o casă în Chiajna.

CE AVERE ARE ANTONEL TĂNASE
-venit lunar de 47.992 de lei
-790.815 lei în conturi
-acțiuni în valoare totală de 80.640 de lei
-un teren
-o casă în Chiajna
SURSA: declarație de avere 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.