Acasă Noutăți Trump crede că Biden va rămâne în cursa pentru președinția SUA. „E orgolios și nu vrea să abandoneze”

Trump crede că Biden va rămâne în cursa pentru președinția SUA. „E orgolios și nu vrea să abandoneze”

de Comunicatul
0 comentariu

Donald Trump estimează că Joe Biden ar putea să rămână candidatul democraţilor în vederea alegerilor din noiembrie, în ciuda unor presiuni în tabăra democrată de a se retrage din cauza unor îndoieli cu privire la starea sa de sănătate, relatează AFP, preluată de news.ro.

„Mi se pare că poate rămâne (în cursa la preşedinţie). E orgolios şi nu vrea să abandoneze. Nu vrea să facă asta”, a declarat fostul preşedinte republican într-un interviu la Fox News – primul de la dezbaterea televizată de la Atlnata, la sfârşitul lui iunie.

„Părea extrem de palid, ca să fim blânzi”, a comentat luni seara Donald Trump.

El declară că, atunci când Joe Biden a început să vorbească, i s-a părut că vocea acestuia era destul de slabă.

„A fost o dezbatere stranie, pentru că, din primele două minute, răspunsurile pe care le dădea nu aveau mult sens”, apreciază republicanul.

O purtătoare de cuvânt a Casei Albe a încercat să oprească un val de speculaţii provocat de cotidianul The New York Times (NYT), care a dezvăluit că un specialist în maladia Parkinson a fost de opt ori la Casa Albă în opt luni – din vara lui 2023 şi până în primăvară.

„Este preşedintele (Joe Biden) bolnav de Parkinson? Nu. (…) Ia el medicamente împotriva maladiei Parkinson? Nu”, a declarat luni Karine Jean-Pierre.

Ea nu a dezvăluit nici numele specialistului şi nici scopul vizitelor acestuia, invocând ”confidenţialitatea”.

Ea a subliniat că Joe Biden a fost consultat de trei ori de către un neurolog la bilanţurile sale anuale de sănătate, ultimul făcut public în februarie, şi că a fost testat cu privire la diverse boli neurodegenerative în acest cadru, iar rezultatele au fost negative.

Joe Biden le-a spus congresmenilor că nu este „orb” faţă de „îngrijorările” exprimate după dezbaterea cu Donald Trump, în vârstă de 78 de ani. Într-un apel la o emisiune matinală, la postul MSNBC, el a atacat cu vehemenţă frondori din Partidul Democrat. „Aceşti tipi care cred că nu ar trebui să candidez, să candideze împotriva mea (…). Provocaţi-mă la Convenţia Democrată (din august)”, a spus Joe Biden furios.

Editor : M.L.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.