Acasă Noutăți “Trompeta îngerilor”, noul drog care face ravagii în cluburile din țară! Tinerii sunt drogați și jefuiți: poliția, în alertă

“Trompeta îngerilor”, noul drog care face ravagii în cluburile din țară! Tinerii sunt drogați și jefuiți: poliția, în alertă

de Comunicatul
0 comentariu

Polițiștii spun că drogul este cultivat în Columbia, nu are culoare și nici miros. Tocmai de aceea infractorii pot profita de victimele lor fără să fie prinși.

„Ești de exemplu la o discotecă și ai comandat un suc. Ai băut două guri din suc și dacă cineva îți pune acest drog nu mai simți nimic. Din acest motiv, dacă mergeți la toaletă, și ați lăsat băuturile pe masă, nu mai beți nimic. Nu acceptați să vi se aducă sticla de vin desfăcută. Se înmulțesc aceste cazuri în toată Europa, și oamenii rămân fără tot ce au”, a declarat polițistul Vasile Teacă.

Forțele de ordine avertizează că persoanele care sunt drogate cu această substanță sunt complet paralizate. Iar cele mai comune simptome sunt confuzia și amnezia. Victimele sunt dezorientate și sedate, așa că pot fi jefuite cu ușurință.

Un studiu recent a scos la iveală faptul că 70% dintre persoanele care au ajuns în spitalele din Bogota, Columbia, au fost înainte drogate și jefuite. Aproximativ 3% dintre pacienți au fost abuzați sexual. 

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.