Acasă Noutăți Trenul care ar fi trebuit să ducă echipa națională a Olandei în Dortmund a fost anulat. Jucătorii s-au întors la hotel

Trenul care ar fi trebuit să ducă echipa națională a Olandei în Dortmund a fost anulat. Jucătorii s-au întors la hotel

de Comunicatul
0 comentariu

Jucătorii de la echipa națională a Olandei ar fi trebuit să plece în seara aceasta cu trenul spre Dortmund, acolo unde vor juca contra Angliei, miercuri. Însă autocarul care transporta echipa a fost nevoit să se întoarcă din drum la hotel pentru a căuta soluții, potrivit News.ro.

„Acest serviciu feroviar a fost anulat din cauza unui blocaj rutier”, a explicat KNVB, federaţia olandeză de fotbal, într-un comunicat de presă. Un animal a fost lovit de un tren anterior pe linia dintre Wolfsburg şi Dortmund. Acest lucru a blocat traficul pe întreaga linie timp de câteva ore, a mai precizat compania de trafic feroviar.

Naționala de fotbal își dorește ca acest turneu să fie unul ecologic, tocmai de accea au ales varainta în care să ajungă în Dortmund cu trenul. Însă pentru că nu au o altă soluție mai rapidă vor decola pe aeroportul Brunswick, situat la 37 de kilometri de Wolfsburg şi la mai puţin de 280 km de Dortmund. Olanda va juca mâine seară contra Angliei în semifinala EURO 2024. 

Pe parcursul EURO 2024 olandezii au mai întâmpinat probleme cu trenul în Germania. Ei au folosit trenul de două ori pentru a ajunge la Berlin, atunci când au jucat la Olympiastadion împotriva Austriei în al treilea şi ultimul meci din grupă, pe 25 iunie şi împotriva Turciei în sferturile de finală pe 6 iulie. Una dintre cele două călătorii dus-întors spre Wolfsburg a trebuit să fie făcută cu autobuzul, deoarece trenurile nu au mai circulat după meci. Cu toate acestea, selecționerul echipei naționale și-a păstrat calmul, ba chiar făcut haz de necaz pe seama situației.

„Este minunat să călătoreşti cu trenul. UEFA vrea un EURO verde. Dar trebuie să ne asigurăm că trenurile circulă”, a glumit selecţionerul Ronald Koeman la acea vreme.

Editor : Andreea Burghelea

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.