Acasă Noutăți Trei candidați din Buzău au câștigat alegerile locale cu un procent de 100% 

Trei candidați din Buzău au câștigat alegerile locale cu un procent de 100% 

de Comunicatul
0 comentariu

Trei primari din judeţul Buzău au fost aleşi cu un procentaj de 100%. Candidații au fost singuri pe listă la alegerile locale din 9 iunie și sunt din partea Partidului Social Democrat.

Cei trei primari au candidat din partea Partidului Social Democrat (PSD). Liviu Bărăgan, candidatul PSD pentru Primăria Vâlcelele a strâns 726 de voturi, Iulian Preda, candidatul PSD pentru Primăria Pardoşi a fost votat de 201 alegători iar Grama Cristache, candidatul social-democrat pentru Primăria Odăile a fost ales cu 307 voturi.

“Nu am avut emoţii dar am muncit pentru rezultatul acesta, Am candidat singur în competiţie. Am avut o prezenţă de 77%, destul de mare. Am strâns 100%…”, a declarat, pentru Agerpres, candidatul pentru Primăria Pardoşi, Iulian Preda.

În comuna Odăile, prezenţa la vot a fost aproximativ egală cu cea din urmă cu 4 ani.

“Am candidat singur, nu a fost alt contracandidat. Am avut o prezenţă în jur de 65%, aproximativ egal cu procentul din 2020. Ne propunem ca bunul Dumnezeu să ne ajute să facem lucruri bune pentru comunitate. Ca şi primar am înregistrat la alegeri de 100%…”, a precizat candidatul pentru Primăria Odăile, Grama Cristache.

La nivelul judeţului Buzău prezenţa la vot a fost de 55,40%.

Editor : M.I.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.