Acasă Noutăți Tragedie uriașă, după înmormântare: 11 morți! Camioneta care transporta oamenii, impact devastator cu un autobuz

Tragedie uriașă, după înmormântare: 11 morți! Camioneta care transporta oamenii, impact devastator cu un autobuz

de Comunicatul
0 comentariu

Poliția locală a raportat joi că accidentul fatal a avut loc în orașul Abulug, provincia Cagayan, conform agenției de știri Reuters.

Cum s-a produs tragedia

Camioneta, care se întorcea de la funerarii, a intrat în coliziune cu autobuzul, rezultând într-un bilanț tragic: 11 persoane decedate și alte cinci rănite. Șeful poliției, Antonio Palattao, a confirmat că șoferul și conductorul autobuzului au fost și ei răniți, însă cei 23 de pasageri ai autobuzului au scăpat nevătămați.

Filipinele se confruntă frecvent cu probleme legate de transportul public, inclusiv reglementări laxe și drumuri prost întreținute. Acest context agravează riscurile de accidente, făcând ca astfel de tragedii să fie, din păcate, comune.

Un alt accident cutremurător în Filipine

Acest accident vine la câteva luni după un alt incident devastator. În decembrie, 17 persoane au murit când un autobuz a plonjat într-o râpă în provincia Antique din centrul Filipinelor. Aceste accidente subliniază necesitatea stringentă de îmbunătățire a infrastructurii rutiere și a reglementărilor de siguranță în transportul public din Filipine.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.