Acasă Noutăți Traficant de doguri, jefuit de trei adolescenți care i-au amenințat prietena cu un cuțit

Traficant de doguri, jefuit de trei adolescenți care i-au amenințat prietena cu un cuțit

de Comunicatul
0 comentariu

Trei adolescenţi, unul de 14 ani şi doi în vârstă de 16 ani, au jefuit un traficant de droguri din Sectorul 5 al Capitalei, după ce i-au ameninţat prietena cu un cuţit.

Potrivit unui comunicat al DIICOT citat de Agerpres, în noaptea de 30 spre 31 mai, adolescenţii s-au întâlnit la o adresă din Sectorul 5 al Capitalei şi au determinat o tânără să coboare din imobil, după care, având feţele acoperite, au ameninţat-o cu un cuţit şi au forţat-o să-i conducă în apartamentul ei. După ce au pătruns în interior, l-au imobilizat pe concubinul acesteia şi au sustras o geantă în care se aflau droguri (canabis).

Investigaţiile efectuate au relevat faptul că tinerii au împărţit în mod egal drogurile sustrase, o parte fiind găsite de anchetatori la o adresă frecventată în mod curent de ei.

Anchetatorii spun că bărbatul jefuit a reclamat iniţial că i s-au furat bani şi bunuri, însă în urma unei percheziţii efectuate la locuinţa unuia dintre hoţi a fost găsită cantitatea de aproximativ 200 grame canabis, droguri sustrase în noaptea respectivă.

De asemenea, la domiciliul traficantului de la care a fost sustrasă geanta au fost identificate şi ridicate, cu ocazia percheziţiei, aproximativ 40 grame canabis şi un cântar de precizie.

DIICOT a sesizat vineri Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a traficantului de droguri şi a celor doi tineri de 16 ani, după ce adolescentul de 14 ani a fost arestat joi.

Cu privire la băiatul de 14 ani, DIICOT spune că el afla sub măsura arestului la domiciliu, fiind cercetat pentru săvârşirea unei alte infracţiuni de tâlhărie, precum şi a unei infracţiuni de vătămare corporală cu punerea în primejdie a vieţii persoanei.

Editor : Liviu Cojan

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.