Acasă Noutăți Tortul care ne ajută să slăbim. Desertul delicios ajută digestia

Tortul care ne ajută să slăbim. Desertul delicios ajută digestia

de Comunicatul
0 comentariu

Desertul care te ajută să slăbești

Tortul Eclair cu Budincă de Banane, așa cum l-a numit antrenorul personal, este o opțiune inteligentă pentru cei care doresc să-și mențină sau să-și îmbunătățească silueta fără a renunța la plăcerea de a savura un desert gustos. Specialistul în nutriție explică că desertul este bogat în proteine, cu puține calorii și se prepară rapid, în doar câteva minute.

Rețeta simplă începe cu alegerea unui iaurt sărac în zaharuri adăugate și aditivi, pentru a menține conținutul caloric la un nivel minim. Apoi, Thomas amestecă într-un pahar de iaurt o lingură de cheesecake și adaugă în straturi jumătate de biscuite, jumătate din amestecul de budincă, felii de banane, repetând procesul încă o dată și terminând cu încă un strat de biscuiți.

„Ea amestecă în paharul de iaurt 1 lingură de cheesecake, apoi pune în straturi jumătate de biscuite, jumătate din amestecul de budincă, banane feliate și repetă procesul încă o dată, terminând cu încă un strat de jumătate de biscuite”, scrie shefinds.

Un strat subțire de glazură topită și câțiva biscuiți zdrobiți deasupra completează desertul, care trebuie lăsat peste noapte pentru a-și dezvolta textura perfectă în frigider. Cu doar 350 de calorii și furnizând 15 grame de proteine, acest desert oferă o alternativă sănătoasă și satisfăcătoare față de deserturile tradiționale.

„Acest desert conține 350 de calorii și oferă 15 grame de proteine. Prin utilizarea iaurtului cu puține calorii și reducerea la minimum a zaharurilor adăugate și a aditivilor, baza acestui desert este relativ săracă în calorii în comparație cu deserturile tradiționale”, scrie publicația citată.

Desertul care ne ajută să dăm jos kilogramele în plus

Specialistul în nutriție subliniază beneficiile desertului pentru sănătate, menționând că proteinele contribuie la sațietate și pot ajuta la gestionarea greutății, în timp ce bananele și biscuiții Graham furnizează fibre alimentare, îmbunătățind digestia și oferind senzația de sațietate fără a adăuga exces de calorii.

Într-o lume în care sănătatea și bunăstarea devin din ce în ce mai importante, rețetele inteligente ca aceasta sunt binevenite pentru cei care caută să-și mențină echilibrul între plăcerea gustului și grijile legate de greutate și nutriție.

„Proteinele ajută la promovarea sațietății și pot ajuta la gestionarea greutății prin reducerea aportului caloric global. Bananele și biscuiții Graham oferă o cantitate moderată de fibre alimentare, este bun la digestie și vă ajută să vă simțiți sătul și satisfăcut fără a consuma exces de calorii”, susține specialistul în nutriție.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.