Acasă Noutăți Tensiuni în PSD, partidul caută un independent, pentru că Marcel Ciolacu refuză candidatura prezidențială – SURSE

Tensiuni în PSD, partidul caută un independent, pentru că Marcel Ciolacu refuză candidatura prezidențială – SURSE

de Comunicatul
0 comentariu
Marcel Ciolacu s-a arătat reticent în privința candidaturii sale la Cotroceni (Inquam)
Marcel Ciolacu s-a arătat reticent în privința candidaturii sale la Cotroceni (Inquam)

Tensiuni uriașe în PSD, în căutarea unui candidat pentru prezidențiale, în condițiile în care premierul Marcel Ciolacu a dat constant înapoi de la cursa pentru Cotroceni. Potrivit unor surse Realitatea Plus, după ce liderii din partid au lansat semnale că l-ar ierta dacă nu ar candida și că nu își va pierde susținerea pentru șefia PSD, Marcel Ciolacu va propune la consiliul de vineri un candidat independent. 

Cel mai des vehiculat nume în rândul social-democraților a fost cel al lui Mircea Geoană, care în 2009 a și fost pe punctul de câștiga pentru PSD bătălia prezidențială cu Traian Băsescu. În momentul de față, potrivit surselor Realitatea Plus, este nesigur dacă Ciolacu ar putea negocia cu Geoană. Actual lider al partidului nu a exclus o astfel de discuție, dar a subliniat faptul că secretarul adjunct la NATO n-ar fi un independent și că la consiliul PSD de la finalul săptămânii va propune un independent.

Un astfel de scenariu generează tensiuni și nemulțumiri mocnite legate de reticența lui Ciolacu de a intra în cursa pentru Cotroceni, Este drept că un lider important precum secretarul general Paul Stănescu a precizat că actualul lider PSD nu-și va pierde susținerea partidului dacă nu va candida la prezidențiale.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.