Acasă Noutăți Tata şi mama, MORȚI pe loc, iar fiica de 14 ani e în stare gravă la spital – Cod roşu de intervenţie în Caraş-Severin

Tata şi mama, MORȚI pe loc, iar fiica de 14 ani e în stare gravă la spital – Cod roşu de intervenţie în Caraş-Severin

de Comunicatul
0 comentariu

Accidentul rutier a avut loc în localitatea Grădinari din judeţul Caraş-Severin. ”Este vorba despre o coliziune între un autocar şi un autoturism din care au rezultat trei victime,doi adulţi şi un minor, dintre care două victime adulte încarcerate.  Acţionează Secţia de pompieri Oraviţa cu 1  ASAS, 1 SMURD, 1 ambulanţă SAJ.

Spre Grădinari a fost trimis şi  ATPVM cu medic. Echipajul de pompieri  acţionează pentru descarcerarea celor 2  victime din autoturism, care sunt inconştiente”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Persoanele din autocar nu necesită îngrijiri medicale. Potrivit poliţiştilor, cei doi adulţi, soţ şi soţie, au murit în urma accidentului, iar fata lor în vârstă de 14 ani a fost dusă la spital, în Oraviţa.

Se pare că maşina a ieşit de pe un drum lăturalnic şi a intrat fără ca şoferul să se asigure, pe un drum naţional unde circula regulamentar autocarul care a fost lovit în plin de autoturism.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.