Acasă Noutăți Tată şi fiu, reţinuţi după ce au vrut să mituiască doi poliţişti cu 600 de euro

Tată şi fiu, reţinuţi după ce au vrut să mituiască doi poliţişti cu 600 de euro

de Comunicatul
0 comentariu

Tată şi fiu, reţinuţi după ce au vrut să mituiască doi poliţişti cu 600 de euro

Tată şi fiu, reţinuţi după ce au vrut să mituiască doi poliţişti cu 600 de euro
Tată şi fiu, reţinuţi după ce au vrut să mituiască doi poliţişti cu 600 de euro

În județul Mureș, două persoane, tată și fiu, au fost reținute după ce bărbatul ar fi încercat să ofere o mită de 600 de euro pentru a nu-i fi suspendat permisul de conducere fiului său, acesta fiind acuzat de depășire pe linie continuă.

“Două persoane, tată şi fiu, din judeţul Mureş au fost reţinute, ieri, 3 aprilie a.c.. pentru cercetări privind săvârşirea infracţiunii de dare de mită, după denunţul a doi poliţişti din cadrul unei secţii de poliţie a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş. Astfel, în data de 2 aprilie 2024, la Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş au fost înregistrate denunţurile a doi agenţi de poliţie cu privire la faptul că un bărbat le-a promis şi oferit suma de 600 de euro pentru a nu fi suspendat permisul de conducere al fiului său pentru efectuarea unei depăşiri pe linie continuă. Momentul cu înmânarea sumei de bani a fost filmat cu body cam din dotare”, a arătat, joi, Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, într-un comunicat de presă.

Avalanşă la Bâlea Lac, cu risc mare de producere de noi fenomene similare. Șef Salvamont: Clasica de Bâlea a venit mai devreme

Ulterior, în data de 03.04.2024, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant, moment în care, atât tatăl, cât şi fiul care săvârşise contravenţia, i-au înmânat unuia dintre cei doi poliţişti denunţători suma de 10 mii de forinţi, pe lângă cei 600 de euro daţi drept mită în ziua anterioară.

“Cei doi urmează ca astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a precizat Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş.

Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște. Meteorologii au emis primele estimări, iar veștile sunt îmbucurătoare

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.