Acasă Noutăți Stradă surpată, în București! Un crater de doi metri le-a dat bătăi de cap șoferilor

Stradă surpată, în București! Un crater de doi metri le-a dat bătăi de cap șoferilor

de Comunicatul
0 comentariu

Stradă surpată, în București! Un crater de doi metri le-a dat bătăi de cap șoferilor

Foto: Grup FB Info Trafic Bucuresti si Ilfov
Foto: Grup FB Info Trafic Bucuresti si Ilfov

În mijlocul străzii Witing din Sectorul 1, un crater de doi metri le-a dat bătăi de cap șoferilor şi localnicilor încă de la prima oră a dimineții de luni. O echipă de muncitori de la Apa Nova a intervenit.

Urmare cercetărilor s-a stabilit că e vină pentru surparea străzii ar fi o conductă avariată. În acest context, traficul a fost restricționat, iar mijloacele de transport în comun vor fi nevoite să facă un ocol până la finalizarea lucrărilor, mai ales că în zona avariată se află o grădiniţă, dar şi spitalul clinic Witing.

Compania Apa Nova București a intervenit în data de 13.05.2024, începând cu ora 09:00, pentru remedierea unor deficiențe survenite la o conductă aferentă sistemului de colectare și transport al apei uzate din Strada Witting, Sector 1, București, se precizează într-un comunicat de presă.

”Serviciile de preluare și transport ale apei uzate și pluviale nu vor fi întrerupte, însă, ca urmare a complexității lucrării și pentru prevenirea oricăror potențiale incidente, compania a decis, de comun acord cu Societatea de Transport București (STB), devierea traficului STB de pe Strada Witting”, arată Apa Nova.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.