Acasă Noutăți Specialiștii au soluția! Cum putem folosi energiile negative în favoarea noastră: Nu te poți juca cu viețile oamenilor

Specialiștii au soluția! Cum putem folosi energiile negative în favoarea noastră: Nu te poți juca cu viețile oamenilor

de Comunicatul
0 comentariu

Astrologul Andreea Dincă a vorbit, într-un podcast, despre felul în care funcționează energiile din jurul nostru și cum ne putem ajuta să le gestionăm în așa fel încât să nu ne afecteze calitatea vieții, relatează Click!

Cum gestionăm corect energia banilor 

Confrom informațiilor puse la dispoziție de atrolog, dacă gestionăm corect energia banilor, reușim să ne rezolvăm mai multe aspecte. 

Evenimente astrologice care vor schimba relațiile nativilor în mai 2024. Ce aduc astrele pentru viitor

„Am început să studiez astrologia acum 10 ani. M-am rugat la Dumnezeu să-mi arate calea. Astrologia nu se face doar pentru bani, îți trebuie vocație. În astrologie nu te poți juca cu viețile oamenilor. Divinitatea mi-a deschis drumul către astrologie. Lucrând cu oamenii, le preiei energia. Ghidul pe care l-am lansat este pentru protecție spirituală. Ritualurile de protecție se fac în fiecare zi.

Chakra ta dominantă, în funcție de zodie: cum îți influențează aceasta viața, fără ca măcar să-ți dai seama

Banii vin în funcție de energie pe care o ai. Universul își dorește ca noi să creștem și să evoluăm. Nu vorbiți cu nimeni despre planurile pe care le aveți. Dacă energia este înaltă, vei atrage lucruri bune. Harul fără experiență nu înseamnă nimic”, a explicat astrolog. 

Legătura dintre energii și traume 

Cu toate că traumele fac parte din viața noastră, multe persoane aleg, sau nu, să le gestioneze. Astrologul Minerva vine cu o soluție în acest sens și explică modul în care ne putem vindeca de umbrele dureroase ale trecutului. 

„Putem duce la vindecare traumele din copilărie. Avem 5 răni de bază: rana de respingere, de abandon, de umilire, de trădare, de dreptate și eu am adăugat tot ce înseamnă traumatic ca violență. Foarte mulți aveți probleme cu părinții. Primul lucru este să lucrăm relația cu mama și tata.

Există foarte multe cupluri care se despart din cauza părinților sau bunicilor. Acești părinți nu înțeleg un lucru fundamental: copiii îi facem pentru că îi vrem, că îi iubim, nu să ne dea o cană de apă la bătrânețe, nici să le găsim partener de viață. Apare sentimentul că te afli în competiție cu alte femei, te autosabotezi, ești prea rigidă și dominatoare. Am sesizat din punct de vedere astrologic două semne: scorpionul și leul sunt femeile care au probleme de genul, pentru că au tendința să controleze relația. Multe dintre noi confundă loialitatea față de mamă cu a fi loiale rănilor lor.”, a explicat astrolog Minerva, la „Urzeala Astrelor”.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.