Acasă Noutăți Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică – AntenaSport

Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică – AntenaSport

de Comunicatul
0 comentariu

Publicat: 11 iulie 2024, 16:55

Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică

galerie foto
Galerie (14)

Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş

Marius Şumudică şi Liliana Şumudică / Colaj Instagram

Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş. Liliana Şumudică a fost naşa de cununie a atacantului care a fost titularul naţionalei României la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a făcut nuntă mare în Capitală, cu sute de invitaţi. Evenimentul era programat iniţial în luna mai, dar a fost amânat după ce tricolorii au obţinut calificarea la turneul final din Germania. Denis şi Vanessa au ales astfel să facă şi nunta, şi botezul fiicei mici, în aceeaşi zi.

Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş

Denis Drăguş a ales să îl pună naş pe Marius Şumudică, cel care l-a luat la Gaziantep şi l-a adus în cea mai bună formă a carierei.

Denis este ceva aparte, un băiat cu un caracter deosebit, un băiat care nici nu știu dacă ar fi trebuit să îmi fie recunoscător pe cât îmi este. L-am trecut pe buletin lângă copilul meu acum. Sunt ca și tatăl lui, el este ca și băiatul meu. Vanessa este o fată puternică, eu de multe ori vorbeam cu ea, ca să ajungă la el niște mesaje, a fost stâlpul meu, punctul meu de sprijin în a scoate din Denis ceaa ce trebuie să scot„, a spus Marius Şumudică în faţa jurnaliştilor.

Soţia lui Marius Şumudică, Liliana, a întors toate privirile la nunta lui Drăguş (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ea a îmbrăcat o rochie roz, iar imaginile postate pe reţelele sociale s-au viralizat.

Am avut două perechi de nași. Cu Șumi am o relație specială, și el m-a ajutat foarte mult. Îi mulțumesc că e alături de mine„, a declarat Denis Drăguş.

Liliana şi Marius Şumudică se iubesc de peste 30 de ani. Liliana, cea care îl susţine din umbră pe antrenorul român, este de o frumuseţe uimitoare. Cei doi au împreună 2 copii: pe Sarah şi pe Marius Şumudică Jr.

Cum s-au cunoscut Marius Şumudică şi Liliana Şumudică

Într-un interviu acordat anul trecut, Marius Şumudică a vorbit la superlativ despre superba sa soţie.

Era o discotecă aproape de niște cămine, ‘You and Me’ se chema. Am mers cu 7-8 inși, prieteni de-ai mei. Ea a venit acolo. Un prieten de-ai mei era prieten cu sora soției mele. Ea lucra la singurul magazin pe valută din România. Am luat-o cu mine și n-am mai lăsat-o, până la urmă. Acolo, ca să intri, te selectau… Trebuia să arăți într-un fel. La discoteca de care vă spuneam, ea dansa cu o ciocolată în mână. Eu, cu caterinca, cu glumele mele, m-am dus și am luat niște ciocolată. S-a uitat urât la mine. Am zis că n-am cum s-o iert, e a mea, nu se poate, gata”, a spus, anul trecut, Marius Şumudică în Podcastul Tare de Tot.

Mă împrumutase Sportul la Hunedoara. Ea era studentă în anul 1, și-a amânat facultatea. Am plecat amândoi, la cușetă. Ea se documenta, vorbea cu toată lumea, să-mi gătească, să-mi fie mie bine. Ne-au dat apartament, am stat un an acolo. Am pierdut toți banii pe care i-am luat de acolo la Caritas. Era o nebunie. E o femeie care mi-a fost alături tot timpul. Nici eu nu mi-am trădat niciodată familia. Niciodată. În 30 de ani de căsnicie, nu am lipsit o seară de acasă, nu mă duc undeva și nu vin acasă dimineața. Nu am avut tragere de inimă să mai fac asta„, a mai spus Şumudică.

Loading ... Loading …

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.