Acasă Noutăți Șoșoacă spune că e „agresată fizic și emoțional” de soț. A cerut ordin de protecție și brățară de monitorizare pentru Silvestru Șoșoacă

Șoșoacă spune că e „agresată fizic și emoțional” de soț. A cerut ordin de protecție și brățară de monitorizare pentru Silvestru Șoșoacă

de Comunicatul
0 comentariu

Diana Șoșoacă și-a reclamat soțul la poliție pe motiv că „o agresează din punct de vedere emoțional”, iar în trecut a „agresat-o și fizic”. În urma plângerii, Silvestru Șoșoacă trebuie să se prezinte la secția de poliție pentru montarea unei brățări de monitorizare electronică, dar nu a făcut acest lucru, astfel că acesta este căutat acum de oamenii legii.

ACTUALIZARE 19:35 – Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut câteva declarații cu privire la acest subiect, imediat după ce a ieșit din secția de Poliție.

Diana Șoșoacă: Înțeleg că sunteți plătiți să o denigrați pe Diana Șoșoacă, dar eu nu mai accept așa ceva…
Jurnalistă: A lovit-o și pe fiica dumneavoastră?
Diana Șoșoacă: Da! A lovit-o și pe fiica mea, este foarte speriată. Ne urmărește, vine în fața blocului. Deci, eu nu sufăr de nicio boală psihică, atenție. Pentru astfel de aserțiuni – trebuia să îi spună cei din spatele lui -, se plătește pentru pentru așa ceva. Mai mult, m-a amenințat că va face în așa fel încât să fiu internată la un spital de nebuni și să-mi ia copilul de lângă mine.

Or, în acest caz, eu nu puteam decât să reacționez printr-un ordin de protecție, să cer un ordin de protecție. Sunt depuse toate probele. Dacă nu aș fi avut probe nu s-ar fi emis niciodată un ordin de protecție provizoriu, să știți că se obțin foarte greu.

Deci, cine mai face astfel, și mai ales și dânsul, și prietenii săi care sunt instigați la ură împotriva mea, la hărțuire, la discriminare… să știe că se plătește pentru asta.


În urma sesizării, polițiștii Secției 6 au emis un ordin de protecție provizoriu, și cu acordul „victimei” au decis „montarea unei brățări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului”. De asemenea, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de amenințare și hărțuire.

Reprezentanții poliției afirmă că Silvestru Șoșoacă nu s-a prezentat pentru a i se monta dispozitivul de monitorizare, astfel că acesta s-a ales cu încă o acuzație la dosar, aceea de „nerespectare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”.

„Dânsul văd ca a luat-o efectiv razna. Am fost nevoită să solicit acest ordin de protecție pentru mine și pentru fetița de 11 ani. Am fost amenințată să-mi dau demisia, altfel voi fi făcută de râsul întregii Românii. Au fost agresiuni fizice, am depus poze la poliție. Este un om extrem de violent. A divorțat de prima nevastă pentru grave agresiuni fizice. Da, de foarte multe ori, enorm de multe ori”, a declarat Diana Șoșoacă la Antena 3 CNN.

Întrebată dacă a fost lovită de Silvestru Șoșoacă, senatoarea a spus că se teme pentru viața ei și a fetiței. „Noi eram un cuplu care era văzut ca un cuplu model, îmi cer scuze față de poporul român. Fetița a fost luată de gât și ridicată de la pământ. Înainte de 4 februarie m-a amenințat cu cuțitul. Are grave probleme cu alcoolul. Îmi este frică pentru viața mea și a copilului meu, știu ce a făcut. Este prima dată în viață când îmi este frică. Nu-mi este frică de ucraineni, cum îmi este frică de acest om”, a mai spus senatoarea.

„La data de 02 aprilie 2024 Poliția Capitalei – Secția 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soțul său o agresează din punct de vedere emoțional, fiindu-i creată astfel o stare de temere. Totodată, femeia a precizat că în trecut, soțul său a agresat-o și fizic. În urma celor sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, victima și-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brățări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului”, anunță Poliția Capitalei într-un comunicat.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la infracțiunile de amenințare și hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secției pentru montarea sistemului de monitorizare, polițiștii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia. Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu și cu privire la săvârșirea infracțiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior. Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, se mai precizează în comunicat.

Editor : Liviu Cojan

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.