Acasă Noutăți Șofer beat, urmărit în trafic după ce a provocat un accident în București: A încercat să lovească polițiștii şi s-a blocat în mașină

Șofer beat, urmărit în trafic după ce a provocat un accident în București: A încercat să lovească polițiștii şi s-a blocat în mașină

de Comunicatul
0 comentariu

Un bărbat de 50 de ani care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor a fost urmărit în trafic de aceştia, fiind oprit în Sectorul 5. A încercat să dea cu maşina peste poliţişti şi s-a blocat în autoturism, agenţii fiind nevoiţi să spargă geamul pentru a-l imobiliza.

”La data de 16 noiembrie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie Rutieră au reţinut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, aflându-se sub influenţa alcoolului”, a anunţat, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată de News.ro a precizat că, în 10 noiembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie au recepţionat pe staţia de emisie-recepţie solicitarea unui echipaj din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră, care se afla în urmărirea unui autoturism, conducătorul acestuia fiind implicat într-un accident rutier.

”Întrucât autoturismul în cauză a fost observat de un echipaj din cadrul Secţiei 24 Poliţie, s-a procedat la interceptarea şi la încercarea de a-l opri în trafic, folosind semnalele acustice şi luminoase, însă şoferul a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea. Ulterior, deşi a fost oprit în dreptul unui imobil din Sectorul 5, conducătorul auto a ignorat, şi de această dată, dispoziţiile poliţiştilor, blocând portierele. Totodată, acesta a încercat să-şi continue deplasarea, punând în pericol integritatea fizică a poliţiştilor aflaţi lângă autoturismul său”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Instituţia a precizat că a fost spart geamul lateral al portierei stânga-faţă, moment în care şoferul a fost imobilizat şi încătuşat.

”La faţa locului s-a prezentat un echipaj al Brigăzii de Poliţie Rutieră, care a procedat la testarea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, cu aparatul alcool-test, rezultatul fiind de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a mai transmis sursa citată.

Upterior, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Editor : A.P.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.