Acasă Noutăți Șoc și groază la concertul lui Robbie Williams cu 40.000 de oameni – Cum a murit o fană după ce a căzut de la înălțime, în Sydney

Șoc și groază la concertul lui Robbie Williams cu 40.000 de oameni – Cum a murit o fană după ce a căzut de la înălțime, în Sydney

de Comunicatul
0 comentariu

O femeie a murit după ce a căzut la un concert susținut de Robbie Williams la Sydney, săptămâna trecută. Robbie Williams a susţinut un concert joi seară, 16 noiembrie, în Sydney, în faţa unui public de 40.000 de oameni.

Spectatoarea în vârstă de aproximativ 70 de ani a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital după ce a căzut pe când se afla pe Allianz Stadium din Sydney.

Concertul de pe 16 noiembrie a deschis săptămâna trecută turneul pe care Robin Williams îl susţine în Australia.

Femeia de 70 de ani a ajuns joi seară în stare critică la Spitalul St. Vincent, unde a fost plasată în comă indusă, după căderea de la o înălțime de șase rânduri de scaune pe stadionul Allianz Stadium.

Accidentul a avut loc după ce spectacolul s-a încheiat, în timp ce mii de participanți la spectacol ieșeau de pe stadion. se depuneau, a declarat un purtător de cuvânt al stadionului.

Iar femeia, în loc să folosească scările de ieşire, a încercat să sară peste rândurile de scaune, s-a împiedicat şi a căzut de la nivelul superior al stadionului, scrie și publicația australiană The Sydney Morning Herald

Ea a murit luni în urma rănilor suferite, a precizat un purtător de cuvânt al spitalului pentru agenţia de presă PA, potrivit agerpres.ro.

După gravul accident, un angajat al stadionului şi un spectator din apropiere, care avea pregătire medicală, s-au asigurat că femeia a primit îngrijiri imediat după cădere, alături de paramedicii prezenţi în arenă.

Starul pop britanic, fost membru al trupei Take That, care a fost de curând subiectul unui serial documentar produs de Netflix, urmează să susţină în această săptămână, miercuri seară, 22 noiembrie, un concert la AAMI Park din Melbourne.

Nu este singurul caz mortal de la concertele din ultimele zile.  

O altă fană, la un concert al lui Taylor Swift din Rio de Janeiro, a murit vineri, 17 noiembrie, din cauza unui stop cardiac, scrie The Guardian.

Primele detalii arată că tânăra de 23 de ani ar fi murit din cauza temperaturilor extreme, în timpul valului de căldură din Brazilia din această perioadă, cu temperaturi de peste 58 de grade Celsius.

Swift a anunțat amânarea concertului ei de sâmbătă seara, după incidentul atât de grav. Artista a anunțat că că siguranța și bunăstarea fanilor, colegilor interpreți și a echipajului ei sunt pe primul loc.

Aceasta a transmis și un mesaj pe Instagram în care mărturisește că a fost „devastată” și „marcată de durere” de moartea Ana Clara Benevides Machado, în vârstă de 23 de ani.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.