Acasă Noutăți Șoc în Turcia! Opozantul lui Erdogan a murit în timp ce sărbătorea victoria

Șoc în Turcia! Opozantul lui Erdogan a murit în timp ce sărbătorea victoria

de Comunicatul
0 comentariu
Opozantul lui Erdogan a murit în timp ce sărbătorea victoria.  patronlardunyasi.com
Opozantul lui Erdogan a murit în timp ce sărbătorea victoria. patronlardunyasi.com

Tragedie în timpul alegerilor locale din Turcia. Opozantul lui Erdogan a murit în timp ce sărbătorea victoria. Acesta dansa când balconul în care se afla s-a prăbușit. 

După ce rezultatele au început să apară, mai mulți membri de partid s-au adunat pentru a sărbători victoria electorală. În total nouă persoane au fost rănite și transportate la spital.

Mehmet Palaz era adjunctul partidului de opoziție din Turcia și în urma incidentului a suferit răni grave la cap, iar medicii nu au reușit să îl salveze. 

Parlamentarii își umflă salariile, în timp ce românii de abia se descurcă de la o lună la alta. Cât a ajuns să primească un secretar

Cadavrul lui Palaz a fost luat de la morga de Medicină Legală și adus la Tavas. Adjunctul CHP Denizli Şeref Arpacı, primarul municipalităţii metropolitane Denizli Bülent Nuri Çavuşoğlu, primarul Pamukkale Ali Rıza Ertemur, primarul Tavas Kadir Tatık, preşedintele provincial CHP Ali Osman Horzum şi mulţi membri ai partidului şi rudele familiei au participat la ceremonia de înmormântare care a avut loc la Moscheea Mestanağa. 

Trupul lui Palaz, acoperit cu steaguri turcești și CHP, a fost înmormântat în Cimitirul Tavas după rugăciunea de înmormântare. Președintele CHP Özgür Özel și primarul Merkezefendi, Şeniz Doğan, au trimis, de asemenea, o coroană de flori la înmormântarea lui Palaz și și-au exprimat condoleanțe familiei.

Sfidare maximă: Numărul „specialilor” a crescut cu 200 într-o singură lună. Pensia specială medie, peste 6.000 de lei

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.