Acasă Noutăți Sebastian Burduja, prima reacție după rezultatele exit-poll: „Îl felicit pe Nicușor Dan. Îl vom împinge să facă performanță

Sebastian Burduja, prima reacție după rezultatele exit-poll: „Îl felicit pe Nicușor Dan. Îl vom împinge să facă performanță

de Comunicatul
0 comentariu

Sebastian Burduja, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar general al Capitalei, l-a felicitat pe Nicuşor Dan pentru victoria în alegeri şi a precizat că îl va „împinge” să facă cu adevărat performanţă în Capitală, transmite Agerpres.

„Îl felicit pe Nicuşor Dan şi îl anunţ că vom fi în fiecare zi acolo împingându-l să facă cu adevărat performanţă pentru acest oraş. După patru ani în care nu se văd multe lucruri, după alţi patru ani în care Gabriela Firea nu a făcut mai nimic, cu siguranţă vom fi zi de zi, aşa cum ne-aţi văzut şi în toată această perioadă, aliatul bucureştenilor”, a declarat Sebastian Burduja într-o conferinţă susţinută la sediul PNL.

El a precizat că aşteaptă, de asemenea, rezultatele finale ale votului.

„Vom aştepta rezultatele finale. Sunt la ora aceasta şi până târziu în noapte, spre dimineaţă, colegii noştri în fiecare secţie de votare. Ei apără votul românilor şi se asigură că rezultatul final este cel aşteptat de bucureşteni”, a mai spus candidatul PNL.

Acesta a dorit totodată să mulţumească bucureştenilor că „au ales un proiect pentru Bucureştiul viitorului”.

„În primul rând, vreau să mulţumesc tuturor bucureştenilor care în aceste alegeri, în această bătălie, au ales altceva, au ales un proiect pentru Bucureştiul viitorului, au ales cea mai tare echipă, au ales un plan şi au ales să creadă că acest oraş merită poate mult mai mult decât până acum. O campanie foarte muncită şi mulţumirile mele speciale se îndreaptă către oamenii pe care-i vedeţi aici şi către mulţi alţii. Ei au fost în fiecare zi în stradă, mai mult decât orice altă echipă, au fost în fiecare zi prezenţi la datorie şi au reuşit să aprindă speranţele în inimile multor bucureşteni. Este doar un început. Partidul Naţional Liberal la Bucureşti construieşte alternativa reală de dreapta”, a afirmat Burduja.

La conferinţă, alături de Sebastian Burduja, au fost prezenţi Stelian Bujduveanu, viceprimarul general al Capitalei, Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, Ionuţ Stroe – preşedintele PNL Sector 4, Monica Anisie – preşedintele PNL Sector 2, Dan Meran – preşedintele PNL Sectorul 5, Andrei Baciu – preşedintele PNL Sector 3.

Burduja a precizat că după rezultatele finale va susţine o nouă conferinţă de presă în care va răspunde tuturor întrebărilor.

Primarul în funcţie al Capitalei, Nicuşor Dan, susţinut de Alianţa Dreapta Unită, a obţinut, duminică, 45% din voturile bucureştenilor pentru un nou mandat, iar candidatul PSD, Gabriela Firea, a fost creditată cu 24%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde.

Editor : Bianca Chirilă

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.