Acasă Noutăți Sebastian Burduja a cântat în mijlocul străzii, în Centrul Vechi. VIDEO cu talentele artistice ale candidatului PNL pentru Primăria Capitalei

Sebastian Burduja a cântat în mijlocul străzii, în Centrul Vechi. VIDEO cu talentele artistice ale candidatului PNL pentru Primăria Capitalei

de Comunicatul
0 comentariu
Sebastian Burduja a cântat în mijlocul străzii, în Centrul Vechi. Foto: Captură Facebook
Sebastian Burduja a cântat în mijlocul străzii, în Centrul Vechi. Foto: Captură Facebook

Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Capitalei, a decis să facă o campanie electorală mai puțin obișnuită. 

Renunțând la metodele tradiționale și la discursurile politice obișnuite, Burduja a decis să se „înarmeze” cu o chitară și un microfon și, alături de un prieten care l-a însoțit, s-a poziționat în mijlocul drumului pentru a încânta trecătorii cu talentul său muzical. 

Scena a fost filmată și postată pe pagina sa de socializare, iar comentariile au început să curgă: În numai două ore, postarea a reușit să strângă 312 comentarii de la internauți.

„Altfel de campanie , altfel de om ! Felicitări! Energie și bună dispoziție !”

„Și talent muzical ! Bravo Sebastian Burduja! București atenție! Vine un primar care se va exprima altfel! Aproape de oameni, fapt rar în zilele noastre!”

„Te asteptam la Vocea României, nu la primarie”, sunt unele dintre multele comentarii stârnite de prestația candidatului PNL.  

Ce ar putea primi Armata României la schimb pentru sistemul Patriot trimis în Ucraina

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.