Acasă Noutăți Scene fără precedent în fotbal: un jucător a fost împușcat de poliție chiar sub ochii colegilor! – DigiSport

Scene fără precedent în fotbal: un jucător a fost împușcat de poliție chiar sub ochii colegilor! – DigiSport

de Comunicatul
0 comentariu
  • Media: Fotbal Club, joi, 18:30, DGS 1

  • UEFA Europa League, tur preliminar: Paks – Corvinul, joi, 20:00, Digi Sport 1

Portarul echipei gazdă a fost lăsat plin de sânge și dus de urgență la spital, după ce un polițist l-a împușcat în picior, chiar sub ochii colegilor și adversarilor. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! 

Galerie Foto

Fotbalist împușcat pe terenul de fotbal în Brazilia

Potrivit presei braziliene, la marginea terenului s-a format un meleu între cele două tabere, iar polițiștii au intervenit după ce staff-urile au eșuat să îi despartă pe scandalagii. 

Un polițist militar a făcut exces de zel și l-a împușcat în picior pe Ramon Souza, în zona coapsei. Glonțul a fost de cauciuc, dar tot i-a făcut o rană serioasă portarului, care a fost scos pe targă și dus la spital. 

Reacția clubului lui Ramon Souza 

“Gremio Anapolis condamnă public scena regretabilă, ridicolă și revoltătoare petrecută miercuri seară pe Jonas Duarte Stadium. O faptă oribilă, incredibilă și criminală comisă de cineva care ar trebui să prețuiască siguranța și integritatea oamenilor de la stadion.

Ziua de 10 iulie va fi marcată de un eveniment violent, murdar și oribil împotriva unui jucător al nostru, pe care nu îl vom uita niciodată. Informăm că vom lua măsurile potrivite pentru a se asigura că persoana responsabilă e pedepsită și că se face dreptate”, a transmis clubul pe Instagram

Etichete: impuscat , gremio esportivo anapolis , centro oeste


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.