Acasă Noutăți Rusia susține că a interceptat bombe ascunse în icoane venite prin România

Rusia susține că a interceptat bombe ascunse în icoane venite prin România

de Comunicatul
0 comentariu

Rusia susține că a interceptat bombe ascunse în icoane venite prin România

Icoane cu bombe
Icoane cu bombe

FSB-ul anunţă că a interceptat 27 de bombe ascunse în icoane, trimise din Ucraina prin România spre Rusia. 

Serviciul Federal de Securitate din Rusia a anunţat marţi că a interceptat 27 de dispozitive explozive ucrainene ascunse în icoane iar încărcătura a trecut şi prin România pe traseul Ucraina – România – Ungaria – Slovacia – Polonia – Lituania – Letonia – Rusia. Explozibilul confiscat era suficient pentru a arunca în aer o clădire cu cinci etaje, potrivit FSB. 

Serviciile de securitate ruse (FSB) au anunţat marţi că au confiscat zeci de kilograme de explozibili proveniţi din Ucraina, ascunse în icoane şi alte obiecte bisericeşti care au tranzitat prin UE, inclusiv România.  Autorităţile ruse au publicat şi o filmare cu presupusele icoane-bombă. 

În total, serviciul rusesc de securitate susţine că a capturat 27 de dispozitive explozive, 70 de kilograme de explozibili de mare putere și 91 de detonatoare. 

Explozibilii au fost confiscaţi în timpul unei inspecţii a unui transport de icoane şi obiecte religioase în regiunea Pskov (nord-vest), la graniţa dintre Rusia şi Letonia, a precizat FSB într-un comunicat.

Serviciile de securitate ruse au salutat faptul că au pus astfel capăt “traficului transfrontalier de explozibili proveniţi din Ucraina prin ţări ale Uniunii Europene”.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.