Acasă Noutăți Rețetă Starbucks Egg White Bites – Micul dejun care te face să te lingi pe degete

Rețetă Starbucks Egg White Bites – Micul dejun care te face să te lingi pe degete

de Comunicatul
0 comentariu
Starbucks Egg White Bites / Captură foto Lyla.ro
Starbucks Egg White Bites / Captură foto Lyla.ro

Dacă sunteți în căutarea unui mic dejun ușor și delicios pentru un grup sau pentru a face în avans și a mânca câteva zile, trebuie să încercați această rețetă Starbucks Egg White Bites.

Nu ai nevoie de niciun echipament special în afară de cuptor și o formă de brioșe de dimensiuni standard. În plus, puteți personaliza aceste „brioșe” de albuș de ou în tot felul de moduri!

Egg White Bites Ingrediente:

Albușuri de ou – sau puteți folosi oul întreg (vezi notele la rețetă)
Brânză de vaci – adaugă cremozitate plus mai multe proteine
Sare și piper
Adaosuri: bucățele de bacon, ceapă verde sau ardei roșu tocat

Cum se prepară Egg White Bites:

Pur și simplu amestecați toate ingredientele. Se toarnă într-o tavă de brioșe unsă și se coace la 350°F timp de 25-28 minute.

Imagine

Puteți păstra aceste Egg White Bites la cuptor simple sau puteți adăuga orice amestec de ingrediente doriți. De obicei, eu adaug bucățele de bacon sau cârnați, ceapă verde tocată și puțină brânză cheddar presărată deasupra înainte de coacere.

Imagine

Cât timp rămân bune Egg White Bites?

După coacere, le puteți păstra într-un recipient ermetic în frigider pentru cel puțin trei zile (și probabil mai mult).

Ingrediente

8 albușuri de ou
70 g brânză de vaci
60 g bucățele de bacon
2 linguri de ceapă verde (tocată)
30 g brânză Cheddar mărunțită (opțional)
sare și piper

Mod de preparare

Într-un castron, se separă albușurile de gălbenușuri. Puteți rezerva gălbenușurile pentru o altă utilizare (cum ar fi pâine prăjită sau creme brûlée).
Încorporați brânza de vaci, bucățile de bacon și ceapa verde.
Într-o tavă de brioșe bine unsă, puneți cu lingura aluatul.
Se presară sare și piper deasupra, împreună cu brânza cheddar, dacă se folosește.
Coaceți la 350°F timp de 25 de minute sau până când ouăle par închegate.
Acestea se vor umfla la sfârșitul timpului de coacere, dar se vor dezumfla puțin pe măsură ce se vor răci. Lăsați-le să se răcească înainte de a le scoate din tavă.

Poftă bună! 

Sursă text: Lyla.ro 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.