Acasă Noutăți Reacția Dedeman după explozia de la Botoșani: O firmă autorizată executa lucrări la reţeaua de gaze

Reacția Dedeman după explozia de la Botoșani: O firmă autorizată executa lucrări la reţeaua de gaze

de Comunicatul
0 comentariu

Explozia de vineri de la magazinul Dedeman din Botoşani a avut loc în timpul unor lucrări la reţeaua de gaz, executate de o firma autorizată, arată reprezentanţii companiei într-un comunicat.

„În momentul exploziei, o firmă externă autorizată desfăşura lucrări la sistemul de alimentare cu gaz al magazinului. Autorităţile investighează circumstanţele în care aceste lucrări ar putea fi asociate cu producerea exploziei. De asemenea, subliniem faptul că magazinul Dedeman Botoşani respectă toate normele de siguranţă, având toate autorizaţiile şi avizele necesare din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Funcţionarea corectă a instalaţiilor de protecţie la incendiu a contribuit la limitarea proporţiilor acestui incident”, se arată în comunicatul Dedeman.

Compania mai spune că are ca prioritate să se asigure că toţi cei afectaţi de explzie primesc îngrijirea şi suportul necesar.

„Colaborăm strâns cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a investiga şi stabili cauzele exacte ale exploziei şi vom reveni cu informaţii oficiale în momentul în care toate anchetele vor fi finalizate”, mai precizează comunicatul.

O explozie puternică, urmată de incendiu s-a produs vineri dimineață într-un magazin de materiale de construcţii din Botoşani, autoritățile declanșând planul roșu de intervenție. La momentul incidentului, în magazin se aflau peste 100 de oameni – clienți și angajați. Explozia s-a soldat cu 13 răniți, dintre care patru în stare gravă.

Editor : B.P.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.