Acasă Noutăți Război în Ucraina, ziua 865. 8 morţi şi zeci de răniţi în atacurile forțelor ruse asupra regiunii Doneţk – LIVE TEXT

Război în Ucraina, ziua 865. 8 morţi şi zeci de răniţi în atacurile forțelor ruse asupra regiunii Doneţk – LIVE TEXT

de Comunicatul
0 comentariu

Război în Ucraina, ziua 865. 8 morţi şi zeci de răniţi în atacurile forțelor ruse asupra regiunii Doneţk – LIVE TEXT

Război în Ucraina, ziua 865
Război în Ucraina, ziua 865

Este ziua cu numărul 865 a războiului din Ucraina. Atacurile rusești de vineri au ucis opt persoane și au rănit cel puțin 28 în regiunea Donețk din estul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional.

Armata rusă şi-a concentrat atacurile asupra acestei zone industriale, anexată de Moscova în septembrie 2022, dar pe care nici astăzi nu o controlează integral.

Guvernatorul ucrainean al regiunii Doneţk, Vadim Filaşkin, a anunțat că o femeie de 32 de ani a fost ucisă şi alte 20 de persoane au fost rănite de tirurile de artilerie ruse asupra oraşului Komar, în care locuinţe, magazine şi o clădire administrativă au fost avariate.

Tot Vadim Filaşkin a precizat că un atac cu rachetă a provocat moartea unei persoane şi rănirea alteia în oraşul Ukraiinsk.

„Este periculos să rămâneţi aici, la fel ca în restul regiunii Doneţk”, a scris el, pe reţelele de socializare.

Alte două persoane au murit şi două au fost rănite în oraşul Selîdove, situat în apropierea unui sector al liniei frontului în care forţele ruse avansează, a mai spus guvernatorul.

Război în Ucraina, ziua 864: Vizita la Moscova a unui oficial european care îi îngrijorează pe liderii UE. Cine se întâlnește vineri cu Putin, în plin conflict armat – LIVE TEXT

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.