Acasă Noutăți Război în Ucraina, ziua 633. Lupte violente în Herson: Două persoane au fost ucise – LIVE TEXT

Război în Ucraina, ziua 633. Lupte violente în Herson: Două persoane au fost ucise – LIVE TEXT

de Comunicatul
0 comentariu
Război în Ucraina
Război în Ucraina

Este ziua 633 a războiului din Ucraina. Două persoane au fost ucise și cel puțin 12 rănite în mai multe atacuri rusești lansate asupra diferitelor zone din regiunea Herson din sudul Ucrainei. 

Oficialii de la Kiev au declarat că Ucraina a fost lovită de 18 atacuri rusești cu drone și un număr nespecificat de rachete, iar forțele aeriene au distrus 16 dintre drone și o rachetă. O persoană a fost rănită de dărâmături căzute în vestul regiunii Khmelnytskyi. De asemenea, au fost avariate depozite de alimente.

Echipele de căutare și salvare din orașul Selydove din estul Ucrainei au găsit cadavrele unui cuplu căsătorit în timp ce curățau dărâmăturile provocate de atacuri rusești cu rachete, în urma căruia se confirmase deja moartea a două persoane.

Parchetul General a declarat că perechea se mutase dintr-un alt oraș din regiunea Donețk din cauza războiului. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că utilizarea unei flote de drone navale a ajutat Kievul să „preia inițiativa” de la Rusia în Marea Neagră, forțând marina rusă să își limiteze activitățile.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.