Acasă Noutăți Răsturnare de situație: Un fost consilier al lui Traian Băsescu va candida la Primăria Capitalei

Răsturnare de situație: Un fost consilier al lui Traian Băsescu va candida la Primăria Capitalei

de Comunicatul
0 comentariu

”Dorel Constantin Onaca este candidatul Partidului România Mare la Primăria Capitalei. Anunţul a fost făcut duminică, 31 martie, în cadrul unei conferinţe de presă, de preşedintele formaţiunii, Victor Iovici”, informează PRM într-un comunicat.

Conform comunicatului, Dorel Constantin Onaca este doctor în Drept, avocat al Baroului Bucureşti şi lector universitar. A ocupat în trecut funcţia de prim-cicepreşedinte al PRM, când preşedinte al partidului era Corneliu Vadim Tudor. A fost senator PRM în legislaturile 2000-2004 şi 2004-2008. A fost şef al Cabinetului Preşedintelui României, Traian Băsescu.

”A fost reprezentantul României în bordul de conducere al Agenţiei Europene de Siguranţă Maritimă. Este decorat cu Ordinul Naţional în Grad de Cavaler pentru Merit şi Serviciu Credincios, de către doi Preşedinţi ai României – Ion Iliescu şi Traian Băsescu”, se mai arată în comunicat.

Onaca a părăsit recent PMP în favoarea PRM.

Candidatul PRM la Primăria Braşov este omul de afaceri Florin Creţu Muscalu, absolvent al Facultăţii de Finanţe Bănci a Universităţii Sextil Puşcariu din Braşov.
În cadrul conferinţei au fost prezentaţi şi şefii unor filiale AUR care au trecut la PRM: Mădălina Răduţ, preşedinta organizaţiei de tineret a AUR din oraşul Ungheni, judeţul Mureş; Florian Mirea Diaconu, fostul preşedinte al AUR Giurgiu.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.