Acasă Noutăți Rareş Bogdan: „Domnul Stănescu încearcă să îl împringă pe scări pe domnul Ciolacu”

Rareş Bogdan: „Domnul Stănescu încearcă să îl împringă pe scări pe domnul Ciolacu”

de Comunicatul
0 comentariu

Rareş Bogdan: „Domnul Stănescu încearcă să îl împringă pe scări pe domnul Ciolacu”

Rareş Bogdan: „Domnul Stănescu încearcă să îl împringă pe scări pe domnul Ciolacu”
Rareş Bogdan: „Domnul Stănescu încearcă să îl împringă pe scări pe domnul Ciolacu”

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat luni, după anunţul secretarului general al PSD, Paul Stănescu, că PSD va organiza Congres săptămânile viitoare pentru stabilirea prezidenţiabilului, că acesta încearcă să îl împringă pe scări pe liderul Marcel Ciolacu. Cel mai potrivit la preşedinţia României este domnul Nicolae Ciucă, a mai spus Rareş Bogdan.

„Nu ştiu ce face domnul Stănescu, nu înţeleg de ce este atât de activ în spaţiul public, poate pentru că încearcă să acopere pierderea primăriei Slatina, pe care a pierdut-o ruşinos şi faţa excelentului Mario de Mezzo. Domnul Stănescu încearcă să îl împringă pe scări pe domnul Ciolacu, dar e treaba domniei lor, nu mă bag eu. Nu ştiu ce vor să facă”, a spus Rareş Bogdan la un post TV.

„Eu ştiu că cel mai potrivit la preşedinţia României este domnul Nicolae Ciucă, din mai multe motive, legate de carieră, de comportament, de multe ale lucruri”, a completat Rareş Bogdan. Prim-vicepreşedintele PNL a continuat: ”Eu sper ca românii să aleagă un om integru, un familist, un om cu frică de Dumnezeu, echilibrat şi care ştie atât politică externă cât şi relaţii internaţionale şi strategie”.

„Le mulţumim pentru oferta făcută colegilor de guvernare, dar nu vom lua o decizie astăzi sau mâine. Vom avea un Birou Politic Naţional, vom avea un Consiliu Naţional, vom convoca un Congres”, a mai spus Rareş Bogdan.

„Nu luăm o decizie discreţionară înainte de a stat de vorbă cu partidul. Noi vom sta de vorbă cu PSD mâine, vom avea poziţia domniior lor, exprimată nu prin presă ci prin viu grai, vom vedea proiecţia lor şi propunerea lor pentru PNL şi după asta vom lua o decizie”, a arătat prim-vicepreşedintele PNL.

Rareș Bogdan, despre situația de la Sectorul 1: „Doamna Armand crede că în România se poate orice”

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.