Acasă Noutăți Profesorul care a “ghicit” până acum toți pașii lui Putin în război: Rușii vor prelua controlul asupra a aproximativ 40% din teritoriul Ucrainei

Profesorul care a “ghicit” până acum toți pașii lui Putin în război: Rușii vor prelua controlul asupra a aproximativ 40% din teritoriul Ucrainei

de Comunicatul
0 comentariu
Profesorul care a ghicit până acum toți pașii lui Putin în război. Foto: Profimedia
Profesorul care a ghicit până acum toți pașii lui Putin în război. Foto: Profimedia

Într-un interviu pentru un post de televiziune, profesorul american de relații internaționale John Mearsheimer a făcut o declarație surprinzătoare privind viitorul Ucrainei. Potrivit expertului, există riscul ca Ucraina să piardă controlul asupra unei mari părți a teritoriilor sale, aducând în prim-plan o posibilă escaladare a conflictului cu Rusia. 

„Cred că s-ar putea întâmpla următoarele: ca urmare, rușii vor prelua controlul asupra a aproximativ 40 la sută din teritoriul Ucrainei. Conform presupunerilor mele, vreau să subliniez că aceasta este părerea mea, că vor anexa încă patru regiuni”, a sugerat el.

Politologul nu a precizat ce regiuni avea în vedere. Potrivit profesorului, acum nu se vorbește despre un conflict înghețat. El a adăugat, de asemenea, că trupele rusești câștigă avantajul pe câmpul de luptă și sunt pe cale să câștige în cele din urmă bătălia.

„Echilibrul de putere s-a schimbat semnificativ în favoarea Rusiei în ceea ce privește armele și trupele, care sunt de mare importanță”, a concluzionat Mearsheimer, ale carui previziuni s-au adeverit pana acum in privinta războiului din Ucraina.

Escaladare diplomatică: Rusia expulzează diplomat moldovean ca represalii la o măsură similara luată de Chişinău

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.