Acasă Noutăți Primele imagini video cu explozia de la Dedeman Botoșani. 4 victime sunt în stare foarte gravă, alte 9 victime sunt tratate local – VIDEO

Primele imagini video cu explozia de la Dedeman Botoșani. 4 victime sunt în stare foarte gravă, alte 9 victime sunt tratate local – VIDEO

de Comunicatul
0 comentariu
După explozie, locul arăta ca și cum clădirea ar fi fost lovită de o bombă
După explozie, locul arăta ca și cum clădirea ar fi fost lovită de o bombă

Au apărut primele imagini cu momentul exploziei devastatoare din magazinul Dedeman din Botoșani. Patru dintre victimele arse în urma deflagrației sunt în stare gravă și vor fi transferate la Spitalele de Arși din țară. Două dintre ele vor ajunge la Spitalul Floreasca din Capitală, iar celelalte două la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. În total, 13 oameni au fost scoși pe brațe de salvatori. 8 dintre ei erau clienți și 5 angajați. Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Explozia puternică s-ar fi produs la o centrală pe gaz montată în zona birourilor angajaților. Martorii spun că în momentul deflagrației, în magazin se aflau mai mulți clienți, iar peste 100 dintre ei au reușit să se salveze singuri.

În scurt timp a fost demarat planul roșu de intervenție. Pompierii au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale. Elicopterul SMURD de la Iași și avionul SMURD au fost și ele alertate.

Explozie puternică la Botoșani, în incinta Dedeman. Magazinul a fost evacuat. 15 oameni au fost răniți VIDEO

Victimele au fost transportate la spital, conștiente, cu arsuri de gradul 2 și 3 pe corp. Patru dintre cei răniți se află în stare critică și au fost transportați cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală și la Spitalul Sf Spiridon din Iași.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.