Acasă Noutăți Președintele, despre alegerile întinse pe trei săptămâni: „Eu cred că va exista suficientă înțelepciune pentru a păstra coaliția”

Președintele, despre alegerile întinse pe trei săptămâni: „Eu cred că va exista suficientă înțelepciune pentru a păstra coaliția”

de Comunicatul
0 comentariu

„Întrebat dacă va funcționa varianta cu trei săptămâni consecutive de alegeri dintre care una chiar de Ziua Națională și pe cine va avantaja acest calendar și cum vede menținerea tandemului PSD-PNL la Cotroceni, Palatul Victoria, președintele a răspuns:Da, eu cred că va funcționa. De ce să nu funcționeze? Suntem puțin neobișnuiți să avem trei duminici la rând alegeri, dar cine va fi avantajat? Omul de rând, fiindcă are șansă să-și pună votul pe candidatul pe care îl preferă.

În ce privește coaliția, eu cred că va exista suficientă înțelepciune pentru a păstra coaliția guvernamentală în funcțiune. Pentru că, dincolo de campanie electorală, și vom vedea, probabil, o intensificare a narativelor contondente, țara trebuie guvernată. Și pentru asta, coaliția trebuie să-și ia măsurile cele mai potrivite, pentru a permite, pe de o parte, o campanie electorală bună, pe de alta parte, o guvernare rezonabilă, până când, sigur, avem rezultatele de la alegerile generale și se va constitui noul guvern de după alegeri”.

Klaus Iohannis, la Summitul NATO: „Rusia rămâne cel mai mare risc pentru securitatea europeană”

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.