Acasă Noutăți Presa străină anunță de ce nu îl mai suportă Diego Simeone pe Horațiu Moldovan și… – Prosport

Presa străină anunță de ce nu îl mai suportă Diego Simeone pe Horațiu Moldovan și… – Prosport

de Comunicatul
0 comentariu

Publicațiile din străinătate au scris despre motivul pentru care Diego Simeone nu-l mai dorește pe Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Portarul român ar urma să părăsească echipa din capitala Spaniei.

Horațiu Moldovan (26 de ani) este pe picior de plecare de la gruparea madrilenă, asta după numai jumătate de stagiune petrecută la formația din La Liga.

Presa din străinătate a scris despre motivul pentru care Diego Simeone nu-l mai vrea pe Horațiu Moldovan la Atletico Madrid! „Și-a dat foc la valiză”

Portarul român a fost transferat la Atletico Madrid în ianuarie 2024, atunci când ibericii au achitat clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro către Rapid.

De atunci, Horațiu Moldovan nu a evoluat deloc la gruparea spaniolă, iar în actuala campanie de mercato s-a scris că fotbalistul român ar fi pe cale să fie cedat la echipa Celtic.

Potrivit presei din Marea Britanie, internaționalul român ar fi intrat în dizgrația tehnicianului Diego Simeone, asta din pricina unei declarații făcute de român înainte de Campionatul European din Germania, motiv pentru care șansele sale de a mai rămâne la Atletico s-ar fi redus în mod semnificativ.

„Se pare că Horațiu Moldovan și-a dat foc la valiză în relația cu Diego Simeone după comentariile făcute la un podcast înainte de Campionatul European, când portarul și-a exprimat poziția clară”, a scris publicația Daily Mail.

Horațiu Moldovan a recunoscut că ar vrea să plece de la Atletico Madrid dacă va prinde un contract avantajos: „Vreau să merg undeva unde să joc”

Horațiu Moldovan spusese că ar vrea să plece de la gruparea din capitala Spaniei și să se transfere la un club care să-i ofere oportunitatea de a evolua. De altfel, el a lăsat de înțeles că, în cazul în care va apărea o ofertă avantajoasă pe numele lui, o va accepta negreșit.

„Am văzut că s-a spus și asta, că stau la Atletico pentru că am ales banii. Uite, Betis îmi dădea mai mulți bani decât Atletico Madrid și n-am ales banii. Pe Atletico Madrid nu o poți refuza!

Clar, nu sunt genul căruia să-i placă să facă excursii. Nu știu dacă vara asta – depinde ce va fi la European și ce oportunități îmi vor veni – dar da, clar vreau ori vara asta, ori la iarnă să merg undeva unde să joc.

Dacă o să îmi apară o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic… nu sunt convins, dar depinde de mine ce o să fac la Campionatul European și ce apare”, a declarat Horațiu Moldovan, în cadrul podcast-ului „Tare de Tot”.

Este absolventă a facultății de Științe Politice, studii finalizate în 2021 cu o diplomă de master în „Analiza conflictelor internaționale”.

A debutat în presă la Evenimentul Zilei, in ianuarie 2022, scriind articole pe domenii precum politic, social, economic sau sport.

Mai apoi …

citește mai mult

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.