Acasă Noutăți Polițistul strivit între mașini riscă să rămână fără picioare. Situație dramatică

Polițistul strivit între mașini riscă să rămână fără picioare. Situație dramatică

de Comunicatul
0 comentariu

Polițistul care riscă să rămână fără picioare

Fostul agent se afla pe o trecere de pietoni când a fost izbit în plin de o mașină condusă de o șoferiță începătoare. Impactul a fost atât de violent încât bărbatul a rămas blocat între două autoturisme, unde a fost pur și simplu strivit. 

Bărbatul a fost strivit pur și simplu în urma unui accident rutier

Andrei Șchiopu a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital după tragicul accident, iar acolo a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Ore întregi s-au luptat medicii să îi salveze viața fostului agent, mai ales că bărbatul pierduse mult sânge.

Bărbatul a fost operat timp de 10 ore după impactul devastator

„S-a realizat o intervenție complexă, 10 ore. Este în terapie. Va avea nevoie de intervenții chirurgicale în continuare, foarte grav, în continuare cu risc vital.”, a transmis medicul care se ocupă de caz, potrivit bzi.ro.

Tânăra, o șoferiță de 19 ani care a provocat accidentul, circula cu viteză excesivă când l-a izbit în plin pe Andrei Șchiopu. În urma impactului, fostul polițist de frontieră a fost prins între două mașini, unde a fost pur și simplu strivit. Medicii depun acum eforturi considerabile ca bărbatului să nu îi fie amputate picioarele. 

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.