Acasă Noutăți Pleci în Grecia în vacanță? Vămile sunt din ce în ce mai aglomerate. Ce recomandări îți face Poliția de Frontieră

Pleci în Grecia în vacanță? Vămile sunt din ce în ce mai aglomerate. Ce recomandări îți face Poliția de Frontieră

de Comunicatul
0 comentariu

Pe fondul vacanțelor în plină desfășurare, vămile grecești sunt luate cu asalt de turiști, iar nervii românilor sunt întinși la maximum. Poliția de Frontieră ți-a pregătit câteva informații extrem de importante, care te-ar putea scuti de nervi sau insolație…

“Poliția de Frontieră a Republicii Bulgaria ne-a informat prin Centrul Comun de Contact Giurgiu de faptul că, în această perioadă, se înregistrează o creștere semnificativă a traficului prin punctele de trecere a frontierei Kulata și Mazaka. De asemenea, a crescut și numărul de turiși români care călătoresc dinspre Republica Grecia”, arată o informație distribuită de Poliția de Frontieră prin pagina sa de Facebook.

„În acest context, se recomandă utilizarea punctelor alternative de trecere a frontierei dintre Bulgaria și Grecia. Acestea au trafic mai scăzut și permit o trecere mai rapidă la controlul de frontieră, astfel:

✔️ Cei care doresc să călătorească spre Salonic, Kavala și Peninsula Halkidiki pot efectua formalitățile de frontieră prin punctul de trecere Ilieden ca alternativă la punctul de trecere a frontierei Kulata.

✔️ Turiștii care călătoresc în stațiunile din zona Xanthi, Komotini și Insula Thassos pot folosi punctul de trecere a fontierei Zlatograd ca alternativă la punctul de trecere a frontierei Makaza.

✔️ Pentru stațiunile din regiunea Alexandropoulis se recomandă trecerea prin punctul de trecere a frontierei Kapitan Petko Voivoda.

„Fiecare dintre noi avem prieteni, cunoștințe care vor pleca în vacanță, hai să ajutăm ca informația să ajungă la ei, hai să dăm un share.”, spun cei de la Poliția de Frontieră.

Editor : Sebastian Eduard

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.