Acasă Noutăți Planul pentru Cotroceni al lui Florian Coldea. Pentru cine ar face jocurile “generalul negru”?

Planul pentru Cotroceni al lui Florian Coldea. Pentru cine ar face jocurile “generalul negru”?

de Comunicatul
0 comentariu
Unele scenarii sugerează că fostul general SRI ar face jocurile pentru fostul său șef, Eduard Hellvig
Unele scenarii sugerează că fostul general SRI ar face jocurile pentru fostul său șef, Eduard Hellvig

O ipoteză terifiantă prinde contur înainte de alegeri! Statul paralel condus de Florian Coldea și-ar fi pregătit candidatul la Cotroceni. Totul ca să poată controla statul din umbră, cu ajutorul celui căruia i-a fost adjunct la servicii. Teoria vine după ce au apărut informații potrivit cărora în 2009 serviciile ar fi spionat instituțional tot parlamentul României, la ordinul lui Florian Coldea și al lui Traian Băsescu. 

Candidatura lui Eduard Hellvig la Cotroceni a fost speculată încă din prima zi după demisia din fruntea SRI. Ipoteza apărută recent este că intrarea fostului șef al serviciilor în cursa pentru președinția țării ar fi împinsă din umbră chiar de către șeful statului paralel, Florian Coldea.

Florian Coldea i-a fost adjunct lui Eduard Hellvig până în anul 2017. Acum, generalul negru ar încerca să își impună fostul șef pe scena politică în speranța de a ajunge din nou un apropiat al puterii.

În 2009, Traian Băsescu ar fi folosit serviciile secrete pentru a afla tot ce se discută în Parlament. Fostul președinte ar fi aprobat o hotărâre CSAT prin care i-ar fi dat voie lui Florian Coldea să ceară ofițerilor de informații să asculte conversațiile parlamentarilor. Cazul de spionaj a amintit atunci de scandalul din Statele Unite ale Americii, Watergate, unde câteva figuri au fost interceptate ilegal de FBI. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.