Acasă Noutăți Piedone, după rezultatul exit-poll: „Ne supunem democrației, mergem mai departe. PUSL nu și-a pierdut cetatea de la Sectorul 5”

Piedone, după rezultatul exit-poll: „Ne supunem democrației, mergem mai departe. PUSL nu și-a pierdut cetatea de la Sectorul 5”

de Comunicatul
0 comentariu

Cristian Popescu-Piedone a anunţat că fiul său, Vlad Popescu-Piedone, candidat din partea Partidului Umanist Social Liberal, a câştigat cursa electorală la Primăria Sectorului 5, precizând că acesta nu îi va dezamăgi pe cei care l-au ales.

„Important e că Partidul Umanist Social Liberal nu şi-a pierdut cetatea de la Sectorul 5. Vlad Popescu-Piedone este primarul Sectorului 5. Mulţumesc cetăţenilor Sectorului 5. Aşa cum le-am spus că nu am să-i dezamăgesc, Vlad Popescu-Piedone va demonstra mai mult decât mine. Este mai ambiţios decât mine. Va avea o echipă puternică. Să facem din Sectorul 5 regretul bucureştenilor că nu au votat un candidat care să fie alături de ei, un candidat care să sufere odată cu ei. Dar ne supunem democraţiei şi mergem mai departe. (…) Astăzi predau ştafeta cu mândrie. Să fiţi siguri că Vlad Popescu-Piedone nu vă va dezamăgi”, a spus Cristian Popescu-Piedone.

Potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde, fostul edil al Sectorului 5 Cristian Popescu-Piedone, care a candidat pentru Primăria Generală a Capitalei, a obţinut 13% din locuri, clasându-se pe locul al treilea, după Nicuţor Dan (45%) şi Gabriela Firea (23%).

Editor : Bianca Chirilă

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.