Acasă Noutăți Pericol grav pe Șoseaua Fundeni: Stâlpi prăbușiți în mijlocul drumului, din cauza vântului

Pericol grav pe Șoseaua Fundeni: Stâlpi prăbușiți în mijlocul drumului, din cauza vântului

de Comunicatul
0 comentariu

Situația este una deosebit de periculoasă, deoarece stâlpii prăbușiți se află în mijlocul drumului, reprezentând un obstacol major pentru trafic. Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza și să fie atenți la semnalizările din zona respectivă pentru a evita posibile accidente.

Imagine

Autoritățile locale au fost alertate cu privire la această situație și sunt așteptate să intervină cât mai rapid pentru a îndepărta stâlpii prăbușiți și a restabili siguranța circulației pe Șoseaua Fundeni.

Imagine

În acest context, se recomandă tuturor participanților la trafic să manifeste prudență și responsabilitate pe drumurile publice, tehnica de condus preventivă fiind esențială în prevenirea accidentelor.

Imagine

Stâlpii prăbușiți în mijlocul traficului de pe Șoseaua Fundeni nu sunt singurele pericole care îi pândesc pe șoferi în București. 

Din cauza vântului puternic, placajul metalic de pe zidul lateral de la intrarea în Pasajul Lujerului s-a desprins și prezintă un real pericol în trafic.

Trenul “România” se pregătește pentru călătoriile estivale. Rute zilnice între Bucureşti şi Istanbul/Halkali, Varna, Sofia şi retur, din 14 iunie

Un membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” a atras atenția șoferilor din Capitală că placajul de metal de la intrarea în Pasajul Lujerului, sectorul 6, s-a desprins și a devenit o adevărată capcană pentru șoferii care trebuie să tranziteze pasajul, în sensul de mers dinspre Bulevardul Timișoara spre Șoseaua Virtuții.

Imagine

„La intrarea in pasajul Lujerului din direcția Plaza, zboară placaj metalic din zidul lateral ! Mare atenție !!!”, este avertismentul șoferiței pe pagina de socializare.

Aceste incidente nedorite sunt rezultatul vântului puternic de azi care a afectat Capitala. De altfel, ISU București Ilfov a tras un semnal de alarmă prin care avertiza bucureștenii de potențiale pericole în timpul zilei de azi. Mai mulți copaci au fost doborâți de rafale de vânt, iar trecătorii și șoferii au fost sfătuiți să fie atenți în jur să evite zonele de risc din apropierea unor clădiri vechi sau cu schele, precum și a arborilor bătrâni.

Primarul-karatist care și-a făcut o vilă-copie a Castelului Iulia Hașdeu într-un cătun. Conform „tradiției”, proprietatea e pe numele mamei

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.