Acasă Noutăți Percheziții la sediul Poliției Cluj. Nepotul fostului ministru de Interne Ioan Rus, vizat de DNA. Presiuni asupra alternilor pentru a comite ilegalități

Percheziții la sediul Poliției Cluj. Nepotul fostului ministru de Interne Ioan Rus, vizat de DNA. Presiuni asupra alternilor pentru a comite ilegalități

de Comunicatul
0 comentariu
Foto/Arhivă/Inquam
Foto/Arhivă/Inquam

Sunt percheziții de amploare la sediul Poliției Cluj, acolo unde, printre alții, este vizat și chestorul Mihai Rus. Surse Realitatea Plus au declarat că acesta a făcut presiuni asupra subalternilor pentru a comite ilegalități. 

Luni dimineață au loc percheziții în birourile IPJ Cluj, fiind vizată și poliția rutieră. Este vorba despre un dosar de fapte de corupție legate de activitatea IPJ și a polițiștilor rutieri, au declarat surse judiciare pentru Realitatea Plus.

Sursele au menționat că este vizat chiar șeful IPJ Cluj, chestorul Mihai Rus. Acesta ar fi făcut presiuni asupra subalternilor pentru a comite o ilegalitate. Mai precis, acesta i-ar fi determinat pe subalterni să nu-i suspende permisul de conducere.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.