Acasă Noutăți Percheziţii la casa lui Nicolae Guţă – tranzacții cu bijuterii false

Percheziţii la casa lui Nicolae Guţă – tranzacții cu bijuterii false

de Comunicatul
0 comentariu

Polițiștii din Capitală fac percheziții, joi, la domiciliile a trei persoane din Hunedoara, care vindeau bijuterii, unele cu marcă protejată, acesrea fiind bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrafacere. Vizați sunt nepoții cântărețului de manele Nicolae Guță.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 6 au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Hunedoara, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrafacere.

În fapt, persoanele bănuite ar fi comercializat bijuterii, unele purtând însemnele unor mărci protejate, pe o platformă de socializare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că vizați de percheziții sunt nepoții interpretului de manele Nicolae Guță.

În urma perchezițiilor, au fost identificate bijuterii, cântare electronice de precizie, documente ce atestă volumul vânzărilor și 3.700 de euro.

Persoanele bănuite urmează să fie duse la audieri, iar ulteriror vor fi prezentate magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și contrafacere de către polițiști din cadrul Seviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.