Acasă Noutăți Oprah Winfrey a fost spitalizată cu probleme “serioase” la stomac

Oprah Winfrey a fost spitalizată cu probleme “serioase” la stomac

de Comunicatul
0 comentariu

Oprah Winfrey a lipsit de la emisiunea “CBS Mornings” unde trebuia să fie prezentă din această săptămână, deoarece a ajuns la spital cu probleme “foarte serioase” la stomac, a dezvăluit în direct coprezentatoarea emisiunii, Gayle King, potrivit NY Daily News.

Oprah trebuia să apară în emisiunea de marţi, de la CBS Mornings pentru a prezenta ultima sa selecție pentru clubul de carte, Familiaris, scrisă de romancierul David Wroblewski. Cartea este o continuare a romanului de debut al lui Wroblewski din 2008, The Story of Edgar Sawtelle, pe care Winfrey a susținut-o și ea. Pentru că s-a simțit rău, a ajuns la spital.

În loc să fie intervievat de Oprah, autorul a discutat despre noua sa carte cu cele trei gazde ale emisiunii matinale.

“Avea un fel de boală de stomac – virus stomacal. Nu voi fi prea explicită”, a dezvăluit King. “Inutil să spun că a ajuns la spital, cu deshidratare, a trebuit să i se facă o perfuzie, a fost o chestie foarte serioasă”, a adăugat ea, scrie News.ro. 

Winfrey, în vârstă de 70 de ani, se recuperează în prezent, dar nu a reuşit să se pună pe picioare, a precizat King. Ea a adăugat că speră ca prietena ei să nu se supere că informaţiile sincere au fost făcute publice. “Sper că nu este supărată pe mine pentru că am făcut public asta”, a spus prezentatoarea. 

“Doamna Winfrey se recuperează în urma unui virus stomacal și a primit o perfuzie din cauza deshidratării, la recomandarea medicului ei. Ea se odihnește și se simte mai bine pe zi ce trece”, se arată într-o declarație semnată de un purtător de cuvânt al lui Oprah, postată pe Instagram.

Editor : G.M.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.